Conference League: Εφιάλτης και για τον Αρη μια… Μακάμπι (2-0)

Conference League: Εφιάλτης και για τον Αρη μια… Μακάμπι (2-0)

Ο Άρης έζησε κι αυτός τον… εφιάλτη των Ισραηλινών καθώς ηττήθηκε 2-0 στο Τελ Αβίβ απο την Μακάμπι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League κι έχει πολύ δύσκολη αποστολή στη ρεβλανς της ετχόμενγς Πλεμπτης στο “Κλ. Βικελίδης”.

Η Μακάμπι του γνωστού μας από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, Βλάνταν Ιβιτς κυριάρχησε στο πρώτο μέρος απέναντι σε έναν Άρη που απείλησε μόλις δυο φορές με τον Μαντσίνι και δέχθηκε πολλές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες επειδή βρήκαν απέναντι τους τον καταπληκτικό Κουέστα. Τελικά βρήκαν το γκολ με πλασέ του Γιοβάνοβιτς στο 29′ (1-0), ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε γκολ και στο 32′ αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στο β μέρος στο 51′ ο Κουέστα έσωσε ένα ακόμη τετ α τετ (Κατσινόβσκι) και ο Μπούργος πέρασε στο ματς τον Μανού Γκαρθία για να κάνει πιο γρήγορη την ομάδα του. Όμως η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε και ο Κουέστα έσωσε άλλες δυο φορές στο 66′ και στο 69′ κεφαλιά του Ζάχαβι και σουτ του Πέριτσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αρης απείλησε πρώτη φορά στο 2ο ημίχρονο στο 75′ με ένα σουτ του Καμάτσο.

Στο τελευταίο τέταρτο οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να πιέσουν αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ήταν επικίνδυνοι και κατάφεραν στο 84′ να πετύχουν και το 2-0. Ο Αρης έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 95′ με τον Καμάτσο…
Ο Ολλανδός διαιτητής Χίγκλερ “κιτρίνισε” τους Ιτούρμπε, Σαμπορίτ, Ζάχαβι.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Πέρετζ, Ζεράλδες, Γεϊνί, Σαμπορίτ, Χόζες (62′ Γκλουχ), Μπιτόν (62′ Ναχμίας), Γκλέιζερ, Φαν Όβερεμ (92′ Ρίκαν), Κούβας (66′ Πλεριτσα), Γιοβάνοβιτς (66′ Ζάχαβι), Κανιτσόβσκι.
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (81′ Μαζικού), Νταμπό (81′ Ντιόπ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (63′ Καμάτσο), Γκαρσία (52′ Γκαρθία), Ιτούρμπε (63′ Πάλμα), Γκρέι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter