Conference League: Η Μπριζ έσβησε τα όνειρα του ΠΑΟΚ, τον απέκλεισε από τα ημιτελικά με δύο νίκες

Conference League: Η Μπριζ έσβησε τα όνειρα του ΠΑΟΚ, τον απέκλεισε από τα ημιτελικά με δύο νίκες

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά του Conference League. Η Μπριζ επικράτησε και στη ρεβάνς της Τούμπας (2-0) και με δύο νίκες (στο πρώτο ματς είχε νικήσει 1-0) προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει την Φιορεντίνα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε να γράψει ιστορία με την πρόκριση του στα ημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι αυτό που κρατάει είναι τα εξαιρετικά παιχνίδια που έκανε στην πορεία του μέχρι τους «8».

Ο Δικέφαλος ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο, όχι μόνο γιατί δέχθηκε δύο γκολ, αλλά κυρίως γιατί δεν έκανε ούτε φάση στην αντίπαλη εστία. Ολη τη ζημιά που την έκανε ο Φεράν Γιούτγκλα που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα από το ξεκίνημα του αγώνα και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο είχαν χάσει δύο ευκαιρίες. Στο 12’ ο Βέτλεσεν βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε και στο 18’ άστοχος ήταν και ο Γιούτγκλα.

Σε αυτό το διάστημα η Μπριζ είχε τον έλεγχο του κέντρου, ενώ για τον Δικέφαλο ήταν εκτός αγώνα οι Μεϊτέ, Σβαμπ κι αυτό ήταν πρόβλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 33’. Οι Βέλγοι έφυγαν στην κόντρα και ο Γιούτγκλα έκανε ανενόχλητος το 0-1.

Το 0-2 έγινε στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου. Ο Κοτάρσκι απέκρουσε το σουτ του Σκόρας, αλλά ο Γιούτγκλα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και όλα ήταν κανονικά.

Αλλαγές

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε δύο αλλαγές, ενώ άλλαξε και το σύστημα της ομάδας του από 4-2-3-1 σε 4-4-2 με την είσοδο των Σαμάτα, Ζίβκοβιτς.

Στο 51’ σουτ του Ντεσπόντοφ έφυγε άουτ, ενώ άστοχος ήταν και ο Μούσα στο 58’. Στο 60’ δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαλάντα στον Ντεσπόντοφ, αλλά με τη χρήση του VAR ο ρέφερι πήρε πίσω την απόφαση του.

Στο 84’ ο Ζινκερνάγκελ και στο 88’ ο Μέιχερ ήταν άστοχοι.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Γιόνι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτε (56’ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ (71’ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (46’ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Τόμας Μπράντον (46’ Σαμάτα).

Κλαμπ Μπριζ (Ν. Χάγεν): Γιάκερς, Σάμπε, Ορντόνιες, Μπαλάντα, Σκόρας (87’ Ταλμπί), Μέιχερ, Βέτλεσεν (84’ Zινκερνάγκελ), Βανάκεν, Ονιεντίκα, Μούσα (76’ Οντόι), Γιουτγκλά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter