Conference League: Η Ρόμα πήρε το τρόπαιο

Conference League: Η Ρόμα πήρε το τρόπαιο
Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο νίκησε 1-0 την Φέγενορντ στην «Νάσιοναλ Αρένα» των Τιράνων, στον πρώτο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης που φιλοξένησε η Αλβανία και κατέκτησε τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο  αυτόν του νεοσύστατου Conference League.
Το ματς ήταν κακό από πλευράς θεάματος και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη τελική προσπάθεια στον τελικό (32′) έγινε γκολ, με το οποίο η Ρόμα άνοιξε το σκορ με τον Τζανιόλο…
Στο β’ μέρος οι Ολλανδοί προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση και στο 47′ λεχασαν διπλή ευκαιρία όταν ο Μαντσίνι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στην προσπάθεια του να διώξει και στην συνέχεια ο Πατρίσιο έσωσε το σουτ του Τιλ. Δυο λεπτά μετά, βολίδα του Μαλάσια απέκρουσε ο Πατρίσιο και η μπάλα βρήκε για 2η φορά το δοκάρι της Ρόμα!
Οι Ιταλοί κλείστηκαν στην άμυνα και απείλησαν πρώτη φορά στο 73′ με σουτ του Βερντού. Παρά τις προσπάθειες της Φέγενορντ το 1-0 δεν άλλαξε και η Ρόμα πήρε το τρόπαιο.
Ο Ρουμάνος διαιτητής Ιστβαν Κόβατς “κιτρίνισε” τους Τράουνερ, Πελεγκρίνι, Πατρίσιο.
ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Ιμπάνιες, Κριστάντε, Σμόλινγκ, Κάρσντορπ (88′ Βίνια), Μαντσίνι, Κριστάντε, Ζαλέφσκι (67′ Βερντού), Τζανιόλο (67′ Σπινατσόλα), Μκιταριάν (17′ Ολιβέιρα), Έιμπραχαμ (88′ Σαμουρόντοφ)
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Μπάιλοβ, Χιρτράουντα, Τράουνερ (74′ Πέντερσεν), Σένεσι, Μαλάσια (88′ Γιάχαμπανκς), Άουρσνες, Τιλ (60′ Τόορνστρα), Κόκτσου (88′ Βάλεμαρκ), Νέλσον (74′ Λίνσεν), Ντέσερς, Σινιστέρα.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter