Conference League: Ήττα-σοκ με 2-0 για τον ΠΑΟΚ απο τη Λέφσκι

Conference League: Ήττα-σοκ με 2-0 για τον ΠΑΟΚ απο τη Λέφσκι
E

Εμφανώς ανέτοιμος ο ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα-σοκ από την Λέφσκι με 2-0 στη Σόφια για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League κι έβαλε πολύ δύσκολα στον εαυτό του ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα (28/7, 20:30).

Ντεμπούτο έκαναν για τον «δικέφαλο» οι Κοτάρσκι, Κάργας, Ντάντας, Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες, ενώ η κυπελλούχος Βουλγαρίας παρατάχθηκε με μόλις 16 παίκτες στην αποστολή, λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμού αλλά παρ όλα αυτά αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Στο πρώτο γέμισμα που έγινε, ο Κάργας έπιασε ανάποδη κεφαλιά που πήγε στον Ουέλτον ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 43ο δευτερόλεπτο (1-0). Το γκολ αποδιοργάνωσε την ελληνική ομάδα που δεν μπορούσε να συνέλθει κι έτσι οι Βούλγαροι στο 19’ σε μια ιδανική αντεπίθεση από σέντρα του Μιλάνοφ, ο Μπαρί από κοντά έκανε και το 2-0!

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο κακός ΠΑΟΚ είχε μόλις μια κεφαλιά του Κάργα λίγο άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο η Λέφσκι έδωσε χώρο στον ΠΑΟΚ που είχε πολλά κενά στην άμυνα και κινδύνευσε και με τρίτο γκολ. Επιθετικά ο Νάρεϊ έδωσε νέα πνοή στον ΠΑΟΚ που άρχισε να πιέζει για τη μείωση του σκορ. Ομως δεν κατάφερε να σκοράρει και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Κίτρινες πήραν οι Ουέλτον, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Σάστρε.

ΛΕΦΣΚΙ: Μιχαΐλοφ, Πετρίς, Σονκό, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεφ, Κράστεφ, Φαν ντερ Κοπ, Μιλάνοφ, Μπαρί, Ουέλτον.

 

 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ (71′ Φ. Σοάρες), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (78′ Κωνσταντέλιας), Ντάντας (59′ Κούρτιτς), Κουαλιάτα (59′ Νάρεϊ), Κούτσιας (71′ Μπράντον).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter