Conference League: Νικηφόρο ξεκίνημα στο Γιβραλταρ ο ΠΑΟΚ, 2-0 τη Λίνκολν

Conference League: Νικηφόρο ξεκίνημα στο Γιβραλταρ ο ΠΑΟΚ, 2-0 τη Λίνκολν

Με νίκη ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων της Conference League απέναντι στην πρωτάρα σε ευρωπαϊκούς ομίλους και πρώτη στην ιστορία του Γιβραλτάρ που μετέχει σε όμιλο, Λίνκολν Ρεντ Ιμπς με 2-0.

Ο «δικέφαλος» ήταν απογοητευτικός στο πρώτο μέρος καθώς ο Λουτσέσκου ρίσκαρε και παράταξε την ομάδα του με επτά αλλαγές, ένα σχήμα που σίγουρα δεν είχε αγωνιστεί ξανά μαζί. Ο ΠΑΟΚ χωρίς συνεργασίες και φαντασία δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία πέρα από την μοναδική μεγάλη ευκαιρία του Ακπομ σε τετ α τετ που έδιωξε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Στο ίδιο διάστημα η Λίνκολν πήρε θάρρος μετά το 20’ και απείλησε τον ΠΑΟΚ σημαδεύοντας το αργό κέντρο άμυνας του αλλά και το γεγονός ότι ο Εσίτι αργούσε να επιστρέψει. Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ ενώ στο 26’ πέτυχαν γκολ με τον Καραγιέρο αλλά ακυρώθηκε (σωστά) ως οφσαϊντ. Στο 42’ ο ΠΑΟΚ έχασε με τραυματισμό τον Κρέσπο και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, στην τελευταία φάση από όμορφη ατομική προσπάθεια του Τέιλορ που έκανε τη συρτή σέντρα, ο Ακπομ κατάφερε από κοντά αυτή τη φορά να βρει δίχτυα και να κάνει το 0-1 (45’+2’).

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στη μεσαία γραμμή και στο 56’ με τον Μιτρίτσα κατάφερε να κάνει το 0-2 και ουσιαστικά να κλειδώσει τη νίκη. Βέβαια δεν απέφυγε τα λάθη στην αμυντική λειτουργία του και στο 58’ ο Πασχαλάκης και πάλι έσωσε σε τετ α τετ με τον Κίκε Κόμες, κάτι που έκανε και στο 72’ σε κεφαλιά του Ρονάν!

Στο 78’ ο «δικέφαλος» έχασε διπλή ευκαιρία με τους Κωνστνατέλια και Μουργκ και στις καθυστερήσεις του αγώνα η Λίνκολν είχε δοκάρι με τον Γ. Τσιπολίνα.

Ο Ιρλανδός ρέφερι ΜακΝτόνελ κιτρίνισε τους Τοσκάνο, Μιχαηλίδη.

ΛΙΝΚΟΛΝ: Σόλερ, Βάισαμαν, Α. Τσιπολίνα, Μπερνάρντο Λόπες, Τοσκάνο, Τορίγια (66’ Γ. Τσιπολίνα), Ρόσα, Ανιόν (50’ Ρονάν), Αράιζα (80’ Πίκοκ), Κίκε Κόμες (60’ Οκράν), Καραγιέρο .

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Κρέσπο (43’ Μιχαηλίδης), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι, Μουργκ (82’ Βιεϊρίνια), Μίτριτσα (73’ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (73’ Σφιντέρσκι), Άκπομ (82’ Κούτσιας).

*Στο άλλο ματς του ομίλου: Σλόβαν – Κοπενχάγη 1-3 (21’ Χέντι – 18’, 68’ πεν. Βιντ, 42’ Στάγκε)

*Η βαθμολογία:

Κοπενχάγη 3-1 3

ΠΑΟΚ 2-0 3

Λίνκολν 0-2 0

Σλόβαν 1-3 0

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter