Conference League: Ο Αρης απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την Αραράτ και ελπίζει σε πρόκριση

Conference League: Ο Αρης απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την Αραράτ και ελπίζει σε πρόκριση

Ο Αρης στάθηκε όρθιος στην Αρμενία κόντρα στην Αραράτ, «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας και στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο «Κλ. Βικελίδης» ελπίζει σε πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς πιο έτοιμοι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11’. Μετά από λάθος του Πάλμα, ο Σερομπιάν έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε τον Ζουλ, σέντραρε και ο Έζα σκόραρε για το 1-0.

Ο Αρης ισοφάρισε στο 21′. Ο Εμπακατά τροφοδότησε τον Νταρίντα στην περιοχή, αυτός πάσαρε στον Πάλμα που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-1).

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Αραράτ έχασε τριπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Κουέστα απέκρουσε σουτ του Γένε και στη συνέχεια ο Καστανιέιρα με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ του Γένε πέρασε άουτ.

Ο Μπουλάτ Σαρίγιεφ (Καζακστάν) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπουένο, Αβανεσιάν, Γκργκοριάν, Ζουλ, Μορόν, Κουέστα.

Αραράτ : Ερμάκοφ, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Γκριγκοριάν, Ομπιέρο, Καστανιέιρα (65’ Αμπατσουμιάν), Τέρα (55’ Μουραντιάν), Σερομπιάν (73’ Γκμπομαντού), Γένε, Έζα (73’ Αβανεσιάν).

Αρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ουντομπάτζο, Ματάριτα, Νταρίντα, Ρουπ (67’ Πάβισιτς), Ζουλ (67’ Τζούρασεκ), Πάλμα (85’ Φεράρι), Μενέντες (45’ Κάρλσον), Γκρέι (59’ Μορόν).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter