Conference League: Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη νίκη 2-1 στην Κοπεγχάγη

Conference League: Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη νίκη 2-1 στην Κοπεγχάγη

Πολύτιμη νίκη στη Κοπεγχάγη για την 3η αγωνιστική της Conference League πήρε ο ΠΑΟΚ ο οποίος νίκησε την ομώνυμη ομάδα με 2-1 και πέρασε πρώτος στην βαθμολογία του ομίλου του με 7 βαθμούς έχοντας ένα πόντο πίσω του τους Δανούς.

Ο «δικέφαλος» εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο το λάθος του Πολωνού γκολκίπερ των γηπεδούχων στο 8’ ο οποίος βγήκε αδικαιολόγητα εκτός περιοχής και απέκρουσε το πλασέ του Μιτρίτσα και φυσικά αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για περισσότερο από 80 λεπτά. Οι παίκτες του Λουτσέσκου βγήκαν για τα καλά στην επίθεση και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχαν πετύχει δύο γκολ με τους Σίντκλεϊ στο 19’ και Ζίφκοβιτς στο 38’ ενώ έχασαν και δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να διαχειριστεί το ματς και να ξεκουράσει παίκτες ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Παρ’ όλα αυτά έχασε πολλές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ. Όμως στο 80’ η Κοπεγχάγη κατάφερε να μειώσει με τον Μπιέλ και το ματς πήρε άγρια μορφή. Μάλιστα στο 83’ ο Πασχαλάκης έσωσε το 2-2 σε κεφαλιά του Λέραγκερ. Τελικά ο «δικέφαλος» άντεξε και πήρε μια πολύτιμη νίκη.

Ο Βέλγος ρέφερι Λάμπρεχτς απέβαλε τον Γκράμπαρα και «κιτρίνισε» τους Μιχαηλίδη, Λέραγκερ, Πασχαλάκης, Σφιντέρσκι.

ΚΟΠΕΝΑΧΑΓΗ: Γκράμπαρα, Άνκερσεν, Κοχολάβα, Μπόιλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον (74’ Γέλερτς), Λεράγκερ, Μπάλντουρσον (56’ Σινγκ, 84’ Χόιλουντ), Μπιέλ, Βιντ, Μπόβινγκ (10’ Γιόνσον).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (74’ Βαρέλα), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ (65’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (74’ Αουγκούστο), Μιτρίτσα (83’ Μουργκ), Σφιντέρσκι (83’ Ακπομ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter