Conference League: Οι επτά υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Conference League: Οι επτά υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ
CONFERENCE LEAGUE 2021-2022 / ΓΑΝΔΗ - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα έχει σήμερα (18/3, 16.00) επτά υποψήφιους αντιπάλους στην κλήρωση των προημιτελικών και ημιτελικών της Conference League και οι οποίοι είναι: Μαρσέιγ, Λέστερ, Αϊντχόφεν, Σπάρτα Πράγας, Φέγενορντ, Ρόμα, Μπόντο Γκλιμτ

Πέρα από τον μεγάλη πρόκριση του «δικεφάλου» είχαμε στη χθεσινή βραδιά: Μια παρ’ ολίγον τραγωδία, όταν στο πρώτο γκολ της Ρεν επί της Λέστερ από τους πανηγυρισμούς, κατέρρευσε μέρος του κιγκλιδώματος και δεκάδες οπαδοί έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς! Εμφατική ήταν η πρόκριση της Αϊντχόφεν στη Δανία με 0-4 επί της Κοπενχάγης (δύο γκολ ο Ζάχαβι), ενώ η απίθανη Μπόντο Γκλιμτ από τη Νορβηγία συνεχίσει την καταπληκτική της πορεία στην Ευρώπη, καθώς απέκλεισε στην παράταση μέσα στην Ολλανδία την Αλκμααρ (2-2). Ετσι πήγαν στράφι τα δύο γκολ που πέτυχε για τους Ολλανδούς ο Παυλίδης.

Η Ρόμα γλίτωσε το κάζο καθώς ισοφάρισε την Φίτεσε στο 90’ με τον Αμπραχαμ. Η Σλάβια Πράγας με εννέα παίτκες ηττήθηκε 4-3 από τη Λίντσερ αλλά πήρε παλικαρίσια πρόκριση,ενώ η Μαρσέιγ πέρασε νικηφόρα από την Ελβετία με 2-1 επί της Βασιλείας του πρώην προπονητή του Βόλου, Αμπασκάλ.

Τα χθεσινά αποτελέσματα (σε παρένθεση τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα):

Γάνδη – ΠΑΟΚ 1-2 (0-1)

Λίντσερ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ 4-3 (1-4)

ΡΟΜΑ – Φίτεσε 1-1 (1-0)

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – Παρτιζάν 3-1 (5-2)

Βασιλεία – ΜΑΡΣΕΪΓ 1-2 (1-2)

Κοπενχάγη – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 0-4 (4-4)

Ρεν – ΛΕΣΤΕΡ 2-1 (0-2)

Αλκμααρ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ 2-2 παρ. (1-2)

*Με κεφαλαία γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter