Conference League: Ρεσιτάλ από τους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ, Φέγενορντ-Σλάβια 3-3

Conference League: Ρεσιτάλ από τους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ, Φέγενορντ-Σλάβια 3-3

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Ρότερνταμ όπου Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, με τους Ολλανδούς να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή και του Τσέχους να ισοφαρίζουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (95′) στο ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει αντίπαλος για την Μαρσέιγ ή τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Conference League.

Η Φέγενορντ άνοιξε το σκορ με τον Κολομβιανό Λουίς Σινιστέρα στο 10′ αλλά η Σλάβια κατάφερε στο 41′ να ισοφαρίσει με τον Ολαγίνκα σε ένα γκολ που ξεκίνησε απο θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε (στη διοργάνωση δεν υπάρχει VAR), παρά τις διαμαρτυρίες των Ολλανδών. Στο 67′ οι Τσέχοι πήραν προβάδισμα με τον Σορ αλλά η Φέγενορντ ισοφάρισε 2-2 στο 74′ με τον Σένεσι κι έφθασε στην ανατροπή στο 86′ με τον Κοκτσού για το 3-2. Αλλά στο 95′ η Σλάβια με τον Τραορέ ισοφάρισε 3-3.

Φέγενορντ: Μαρτσιάνο, Πέντερσεν, Τράουνερ, Σένεσι, Μαλάσια, Τιλ (64′ Τούμστρα), Άουρσνες, Κοκτσού (89′ Χέντριξ), Νέλσον (77′ Γιαχανμπακίσι), Λίνσεν (64′ Ντέσερς), Σινιστέρα
Σλάβια Πράγας: Κόλαρ, Μπα, Κούντελα, Καχαράμπα, Ντόρλεϊ, Ταλοβιέροφ (67′ Λινγκρ), Χόουλς (90′ Μάντσεν), Σκράντζ, Τραορέ, Ολαγίνκα (83′ Τεκλ), Σορ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter