Conference League: Σενάριο για μετάθεση του τελικού από την Αλβανία στην Ελλάδα

Conference League: Σενάριο για μετάθεση του τελικού από την Αλβανία στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του site «Insidefutbol» η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο μετάθεσής του τελικού του Conference League  από την Αλβανία στη Ελλάδα. Η διοργανώτρια αρχή προβληματίζεται από την κρίση στην αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία παραμένει χωρίς ηγεσία μετά την αναστολή του προέδρου Αρμάντ Ντούκα για πολιτικό σκάνδαλο.

Ο Τσέφεριν επισκέφθηκε τα Τίρανα τον προηγούμενο μήνα κι επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό της χώρας, Εντι Ράμα για να του το ξεκαθαρίσει πως χωρίς ηγεσία στην αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν γίνεται να διεξαχθεί τελικός στην χώρα. Ωστόσο, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει για την ώρα. Ο τελικός ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο μεγαλύτερο στάδιο της Αλβανίας την «Αρένα Κομπετάρε» των Τιράνων

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, Αθήνα και Κρήτη είναι οι δύο πιθανότεροι προορισμοί για τη διεξαγωγή του αγώνα. Το «Παγκρήτιο», άλλωστε, είχε διεκδικήσει από την αρχή τη φιλοξενία του τελικού. Θυμίζουμε ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην διοργάνωση του Conference League και στην προημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter