Copa America: Η Αργεντινή δήλωσε αδυναμία – Στη Βραζιλία η διοργάνωσή του

Copa America: Η Αργεντινή δήλωσε αδυναμία – Στη Βραζιλία η διοργάνωσή του

Δύο εβδομάδες πριν από την σέντρα του Copa America, η Conmebol (Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νοτίου Αμερικής) ανακοίνωσε ότι η Αργεντινή αποσύρεται από την διοργάνωση του. Η αδυναμία της χώρας οφείλεται στην ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19. Μόνο χθες, ανακοινώθηκαν 21.346 νέα κρούσματα και 348 νέοι θάνατοι που ανέβασαν τον συνολικό αριθμό στους 77.456 από την αρχή της πανδημίας.

Η Conmebol συνεδρίασε εκτάκτως στη διάρκεια της ημέρας για να δει τις επιλογές που υπάρχουν. Η Αργεντινή θα συνδιοργάνωνε το Copa America με την Κολομβία, η οποία αποσύρθηκε στις 21 Μαΐου, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα.

Διοργανώτρια η Βραζιλία

Η Conmebol το απόγευμα της Δευτέρας έλυσε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το Copa America μετά την αδυναμία διοργάνωσης του από Αργεντινή και Κολομβία, και ανέθεσε τη διοργάνωση στην Βραζιλία. Κι αυτό διότι έχει τα γήπεδα και την τεχνογνωσία να το διοργανώσει.

Το Copa America επρόκειτο να ξεκινήσει σε 13 ημέρες, ωστόσο η Conmebol ενημέρωσε ότι το τελικό πρόγραμμα και τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν την διοργάνωση θα γίνουν γνωστά στις προσεχείς ώρες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter