Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Σκοτώθηκε για μία selfie ο 14χρονος – Έπεσε στο κενό μπροστά στον πατέρα του

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Σκοτώθηκε για μία selfie ο 14χρονος – Έπεσε στο κενό μπροστά στον πατέρα του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου ενός 14χρονου αγοριού στην Αλεξανδρούπολη, το πρωί του Σαββάτου (16/3).

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον φέρεται να επιχείρησε να βγάλει μία selfie και εκείνη τη στιγμή πάτησε επάνω στο τζαμάκι του φωταγωγού, το οποίο έσπασε και έκανε τον ανήλικο να χάσει την ισορροπία του και να πέσει χάνοντας τη ζωή του.

Ο πατέρας είδε τον γιο του να πέφτει στο κενό μη μπορώντας να αντιδράσει, όπως αναφέρει το Thesstoday.gr, που μεταδίδει εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το Evros-news, έπεσε στο κενό στον φωταγωγό του σπιτιού του από τον 5ο όροφο, ενώ έκανε εργασίες στην ταράτσα μαζί με τον πατέρα του. Ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν μπορεί να εξηγήσει στους αστυνομικούς πως ακριβώς συνέβη το τραγικό περιστατικό που στοίχισε την ζωή στον 14χρονο γιο του. Όλες οι εκτιμήσεις όμως συγκλίνουν ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα.

Το συμβάν έγινε στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, με τραγική φιγούρα τον πατέρα του νεαρού, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter