Corriere della Sera: «Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία, θα τα καταρρίψουμε»

Corriere della Sera: «Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία, θα τα καταρρίψουμε»

Στη Γαλλία, η Le Figaro γράφει: «Τέσσερις μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι μετανάστες που βρίσκονται στο Παρίσι μεταφέρονται στην Ορλεάνη». Για αρκετούς μήνες, στην Ορλεάνη καταφθάνουν τακτικά λεωφορεία γεμάτα με μετανάστες και άστεγους από το Παρίσι. Στη Liberation διαβάζουμε: «”Η Ρωσία είναι σε αδύναμη θέση “». Όσα δήλωσε ο Τζουλιάνο Ντα Έμπολι, συγγραφέας του best seller «ο Μάγος του Κρεμλίνου».

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ: Φυλάκιση 25 ετών για τον «βασιλιά των κρυπτονομισμάτων»». Ποινή κάθειρξης 25 ετών για τον Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Διχασμένο το Ισραήλ ως προς την κορυφαία προτεραιότητα του πολέμου». Το Ισραήλ θέλει να καταστρέψει τη Χαμάς και να απελευθερώσει τους ομήρους, αλλά ανησυχεί ότι δεν μπορεί να τα κάνει και τα δύο.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Το Διεθνές Δικαστήριο του ΟΗΕ διατάσσει το Ισραήλ να ξεμπλοκάρει την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα». Τα νέα μέτρα ζητήθηκαν από τη Νότια Αφρική, στο πλαίσιο της εν εξελίξει προσφυγής της με την οποία κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία στη Γάζα. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Ο στρατός τερματίζει την 100ετή απαγόρευση για τα γένια». Οι στρατιώτες θα επιτρέπεται να αφήσουν γένια, με τη νέα πολιτική που τέθηκε σε ισχύ την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία, θα τα καταρρίψουμε», προειδοποίησε ο Πούτιν. «Αν τα F-16 χρησιμοποιήσουν αεροδρόμια σε τρίτες χώρες, αυτά θα αποτελέσουν νόμιμο στόχο» συμπλήρωσε.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Τέσσερις νεκροί λόγω της καταιγίδας στις ακτές της Αστούριας και της Καταλονίας». Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν στη θάλασσα στην ακτή της Αστούριας, ενώ άλλοι δύο στην Ταραγόνα: ένας 16χρονος που έπεσε στη θάλασσα και ένας 30χρονος που προσπάθησε να τον σώσει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter