Corriere dello Sport: «Στην Ελλάδα ο Μανωλάς για Ολυμπιακό…»

Corriere dello Sport: «Στην Ελλάδα ο Μανωλάς για Ολυμπιακό…»

Ο Κώστας Μανωλάς, σύμφωνα με τους Ιταλούς, βρίσκεται στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Το θέμα ανέδειξε η Corriere dello Sport, η οποία στο σχετικό ρεπορτάζ κάνει λόγο για επαφές του Έλληνα αμυντικού με τους ερυθρόλευκους.

Ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι ταξίδεψε την Τετάρτη στη χώρα μας για ιατρικούς λόγους, όμως η ιταλική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως ο κύριος λόγος που ο Μανωλάς είναι στην Ελλάδα είναι για τον Ολυμπιακό. Επίσης, γίνεται αναφορά και στο μεγάλο χρονικό διάστημα παραμονής του στη χώρα, αφού στην Ιταλία μιλούν για επιστροφή του στη Νάπολη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι ανάλογα πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ο Μανωλάς ενδέχεται να μην επιστρέψει καθόλου στην Ιταλία και τους παρτενοπέι και μετά τις γιορτές να είναι και επίσημα παίκτης των ερυθρόλευκων.

Ο Μανωλάς, έτσι κι αλλιώς, δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Λουτσιάνο Σπαλέτι στα παιχνίδια με Μίλαν και Σπέτσια, που είναι μέσα στις επόμενες έξι μέρες. Τα σενάρια επιστροφής του 30χρονου αμυντικού στο λιμάνι φούντωσαν μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα7. Σε αυτήν αναφέρεται: «Στον ΘΡΥΛΟ μια ζωή υποδεχόμαστε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ! Στις 6 ΟΛΟΙ στα γραφεία της ομάδας, να υποδεχτούμε όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ξέρουμε άλλον ένα! Μια πληροφορία…είναι Έλληνας!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter