COSMOTE Neo: Η πρώτη αποκλειστικά ψηφιακή κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα

COSMOTE Neo: Η πρώτη αποκλειστικά ψηφιακή κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα

Την πρώτη αμιγώς ψηφιακή κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα παρουσίασε η Cosmote, με το COSMOTE Neo, που απευθύνεται στην «ψηφιακή» γενιά, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να τα κάνουν όλα εύκολα, γρήγορα, με απλό τρόπο, και αποκλειστικά ψηφιακά, χωρίς να χρειάζεται η επικοινωνία τους με την εταιρεία ή η παρουσία τους σε κάποιο φυσικό κατάστημα.

Όλα ξεκινούν και ολοκληρώνονται αποκλειστικά μέσω του My COSMOTE App, μέσα του οποίου οι καταναλωτές μπορούν με απλά βήματα να ενεργοποιήσουν το COSMOTE Neo και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση στοιχείων, να διαμορφώσουν το πλάνο τους, να το αλλάξουν κάθε μήνα, οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξουν πρόσθετα πακέτα (data, ομιλία, SMS), να πληρώσουν, να εξυπηρετηθούν, ή και να το διακόψουν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Τo COSMOTE Neo προσφέρει 4 συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας, με τη τιμή να κυμαίνεται από 20 – 30 ευρώ / μήνα.

Επιπλέον, όλοι οι νέοι πελάτες COSMOTE Neo επωφελούνται από μία προσφορά γνωριμίας, παίρνοντας δώρο 100 GB για 12 μήνες. Για να μπορούν να «ζήσουν» ξέγνοιαστα στην ψηφιακή εποχή, με πολλά διαθέσιμα data.

Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά του COSMOTE Neo είναι:

– 100% ψηφιακό, καθώς από την ενεργοποίηση, την επιλογή του πλάνου, την ταυτοποίηση του συνδρομητή, τη διαχείριση, την πληρωμή μέχρι και την εξυπηρέτηση, όλα ξεκινούν και ολοκληρώνονται digitally, μέσω του My COSMOTE App.

– Aδέσμευτο, γιατί μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

–  Ευέλικτο, καθώς δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να αλλάζει κάθε μήνα το πλάνο του, ανάλογα με τις ανάγκες του (περισσότερα data, περισσότερα λεπτά ομιλίας, κ.α.).

– Απλό, γιατί προσφέρει μόλις 4 συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας και επιλογή extra πακέτων για μεγαλύτερη ευελιξία.

– Data oriented, καθώς προσφέρει πακέτα με εμπλουτισμένους όγκους δεδομένων.

Σε ποιούς απευθύνεται

Το COSMOTE Neo απευθύνεται σε όσους χρειάζονται στη ζωή τους ευελιξία και απλότητα. Έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που ανήκουν στην «digital savvy» γενιά, νιώθουν άνετα στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, ξέρουν να κάνουν τα πάντα από το κινητό τους, και χρειάζεται να είναι συνέχεια online, γι΄ αυτό και χρειάζονται πολλά data.

Ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 25-35, έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους κι έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στο εργασιακό περιβάλλον.

Είναι άνθρωποι δυναμικοί, που η ζωή τους αλλάζει γρήγορα και θέλουν να προσαρμόζουν και τα προϊόντα τους το ίδιο γρήγορα.

Είναι ανεξάρτητοι οικονομικά, αλλά δεν μπορούν να ξοδεύουν πολλά για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες. Γι’ αυτό και θέλουν να έχουν έλεγχο στον λογαριασμό τους, αλλά χωρίς δεσμεύσεις και συνδρομές.

Δυνατότητες και επιλογές

Για τη διαμόρφωση του μηνιαίου πλάνου του, ο συνδρομητής COSMOTE Neo έχει στη διάθεσή του 4 απλούς συνδυασμούς, που περιλαμβάνουν είτε 400’ χρόνο ομιλίας είτε 700’ χρόνο ομιλίας συνδυασμένα με 5 GB ή 10 GB. Η τιμή ενός συνδυασμού κυμαίνεται από 20 – 30 ευρώ / μήνα, ανάλογα με την επιλογή που κάνει ο κάθε χρήστης.

Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα, που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους σε GB, λεπτά ομιλίας και SMS.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν με μόλις 5 ευρώ ανά επιλογή:

– 2 GB

– 200’ προς όλους

– 300 SMS

– 5 GB  για μουσική και video

– 5 GB για social media και chat

Εμπορική διάθεση και ενεργοποίηση

To COSMOTE Neo είναι η πρώτη και μοναδική επιλογή κινητής που όλα γίνονται digitally, μέσω του My COSMOTE App. Για τους ενδιαφερόμενους πελάτες, η ενεργοποίηση του COSMOTE Neo γίνεται αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή, την οποία μπορούν να κατεβάσουν μέσω Google Play και App Store.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter