Cosmote: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση των συνδέσεων με ταχύτητες 1Gbps

Cosmote: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση των συνδέσεων με ταχύτητες 1Gbps

Πρόσβαση σε ταχύτητες 1Gbps έχουν πλέον οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες COSMOTE, καθώς ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, μέσω υποδομής οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home).

Έτσι, περισσότερα από 730.000 σπίτια κι επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που αντιστοιχούν σε πάνω από 1.800.000 πολίτες, μπορούν να έχουν internet που «τρέχει» με 1Gbps με τιμές που ξεκινούν από 31,9 ευρώ το μήνα. Στόχος είναι, έως το τέλος της χρονιάς, οι οπτικές ίνες να έχουν φτάσει σε 1 εκατομμύριο σπίτια κι επιχειρήσεις, και μέχρι το 2027 στα 2/3 της χώρας.

Για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, η COSMOTE διαθέτει τα προγράμματα COSMΟΤΕ Business Fiber  από 36,901 ευρώ το μήνα, συνδυαστικά με την επιδότηση για σύνδεση FTTH, μέσα από τη δράση Superfast Broadband.

Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site www.sfbb.gr.

Επενδύσεις 3 δισ. ευρώ μέχρι το 2027

Ο όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, με περίπου 5 δισ. ευρώ επενδύσεις την περασμένη δεκαετία και με νέο επενδυτικό πλάνο που ξεπερνά τα 3 δισ. ευρώ μέχρι το 2027.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter