Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Δ. Βίτσας για Παπαντωνίου: Μίζα με απόδειξη …δεν δίνεται

Ευθύνες στον πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Σημίτη, για πάρτι των εξοπλισμών, απέδωσε στην τοποθέτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. 

Παράλληλα άσκησε κριτική στο υπόμνημα και τις αιτιάσεις του πρώην υπουργού Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου, λέγοντας ότι κρύβεται πίσω από τις συμβάσεις, τις οποίες πρέπει να ψάξει προσεκτικά η προανακριτική επιτροπή.

«Τα πάντα ξεκινούν από τα Ίμια και μία φράση που είπε ο τότε πρωθυπουργός. Τι είπε ο Κ.Σημίτης; «Υπάρχει έλλειψη δυνάμεων». Από τότε ξεκίνησε το πάρτι», επισήμανε ο Δ.Βίτσας. Μάλιστα τόνισε πως «έφτασαν έξι δικογραφίες που περιέχουν ενδείξεις των κακουργηματικών πράξεων» και «είναι η νομιμοποιητική βάση της πρότασης». Πρόσθεσε ότι ο Γ.Παπαντωνίου στο υπόμνημα που κατέθεσε στην Βουλή, «επικεντρώνεται στην νομοτεχνική αρτιότητα των συμβάσεων και προσπαθεί να οχυρωθεί πίσω από αυτές, το θέμα όμως είναι τι κρύβεται από πίσω» και «όλοι ξέρουμε ότι …μίζα με απόδειξη δεν δίνεται. Αρά εδώ μπάζει».​

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.