Δ. Καμμένος: Στους ΑΝΕΛ συζητήσαμε για πρόταση μομφής κατά Κοτζιά – Θα παραμείνω ανεξάρτητος

Δ. Καμμένος: Στους ΑΝΕΛ συζητήσαμε για πρόταση μομφής κατά Κοτζιά – Θα παραμείνω ανεξάρτητος

Το ενδεχόμενο να υποβληθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, συζήτησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος διαγράφηκε από το κόμμα καθώς υπερψήφισε την πρόταση μομφής της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δημήτρης Καμμένος στον ΣΚΑΪ, η πρόταση μομφής κατά του Υπουργού Εξωτερικών δεν κατατέθηκε, λόγω του ότι δεν υπήρχαν οι 50 απαιτούμενες υπογραφές, αλλά ούτε και ο χρόνος να συγκεντρωθούν.

Ανέφερε ακόμη ότι οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και ότι υπερψήφισε την πρόταση μομφής, λόγω του ότι δεν ήθελε να «ρίξει ζάρια για τη Μακεδονία». «Οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες σήμερα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα διέψευσε, ερωτηθείς σχετικά, το ενδεχόμενο προσχώρησής του σε άλλο κόμμα λέγοντας ότι «είναι καιρός για ξεκούραση» και ότι θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος βουλευτής, ενώ σημείωσε ότι προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter