Δ. Μελισσανίδης για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: «Να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε στα 200, στα 300, στα 1.000 χρόνια της»

Δ. Μελισσανίδης για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: «Να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε στα 200, στα 300, στα 1.000 χρόνια της»

Κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου που ιδρύθηκε στις 13 Απριλίου 1924. Με αφορμή τα γενέθλια του «δικεφάλου» και με φόντο τις εκδηλώσεις στην «OPAP Arena», ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα που έπαιξε στα matrix του γηπέδου και στο οποίο ανέφερε:

«Αγαπητοί Ενωσίτες, σήμερα γιορτάζουμε τα 100α γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδας στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, της πιο ξεχωριστής στον κόσμο ολόκληρο. Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό, περήφανοι και λυτρωμένοι γιατί περάσαμε πολλά, ήταν χρόνια δύσκολα.

Πονέσαμε, όμως δε λυγίσαμε ποτέ. Μέσα από προσπάθεια, από αγώνες και πολλή αγάπη, δίνουμε ξανά στην ΑΕΚ την απεραντοσύνη που δικαιούται το προσφυγικό μεγαλείο της.

Έχουμε πάλι το σπίτι μας, είμαστε ξανά αδελφωμένοι και ενωμένοι. Αντέξαμε, πιστέψαμε, δικαιωθήκαμε.

Είμαστε όλοι το ίδιοι μπροστά της, έχουμε όλοι κιτρινόμαυρο αίμα στις φλέβες μας. Να είστε υπηρέτες και σωματοφύλακές της μαζί, να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε στα 200, στα 300, στα 1.000 χρόνια της.

Ζήτω η ΑΕΚ!»

Το αερόστατο

Οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ ξεκίνησαν από νωρίς το μεσημέρι σήμερα έξω από την «Αγιά Σοφιά» και κορυφώνονται σε λίγη ώρα με την πτήση του τεράστιου κιτρινόμαυρου αερόστατου που κατασκευάστηκε ειδικά για τον ένα αιώνα ζωής του συλλόγου και το οποίο θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα τις επόμενες μέρες. Η πτήση του αερόστατου θα ξεκινήσει σήμερα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας που έχει κατακύσει την «OPAP Arena».

«Να είμαστε ενωμένοι»

Στην Opap Arena βρέθηκε και η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα να σβήνει τα κεράκια της τούρτας των 100 χρόνων της. Ο προπονητής της Ενωσης αποθεώθηκε και στις δηλώσεις του είπε:

«Αισθάνομαι πανευτυχής που αποτελώ ένα πολύ μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ. Είμαι ευγνώμων στον Θεό και στη ζωή που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μπορώ να μοιράζομαι αυτή τη γιορτή με όλους εσάς. Ελπίζω να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας.

Να είμαστε πάντα μαζί. Και οι παίκτες και το υπόλοιπο σταφ θα δίνουμε την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα μας για να κερδίσουμε. Αύριο θέλουμε την ενέργειά σας που δίνετε σε όλα τα παιχνίδια. Για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια. Χρόνια πολλά ΑΕΚ».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος είπε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου χρόνια πολλά σε αυτή στην ΑΕΚ μας. Είναι φορές που αναρωτιέμαι γιατί άργησε τόσο πολύ αυτό το γήπεδο. Τώρα καταλαβαίνω την ενέργεια που σου δίνει αυτό το γήπεδο. Έχω δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα μαζί με την ομάδα, θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ περισσότερα αν παίζαμε σε αυτό το γήπεδο από την αρχή. Όπως νιώθουν όλοι οι συμπαίκτες μου, νιώθω και εγώ πανευτυχής. Ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Αναβολή πτήσης

Τελικά λόγω των ισχυρών ανέμων, η πτήση δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί. Το αερόστατο των 100 ετών της ΑΕΚ σηκώθηκε συμβολικά σε ένα μικρό ύψος και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter