Δ. Παπαδημούλης για Παύλο Πολάκη: «Το περιεχόμενο της επιστολής του τον τιμά»

Δ. Παπαδημούλης για Παύλο Πολάκη: «Το περιεχόμενο της επιστολής του τον τιμά»

Τη στήριξή του στον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλο Πολάκη και την επιστολή του τελευταίου στην Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με την οποία λύνεται η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί εκφράζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Facebook.

«Το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε ο σύντροφος Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis προς τη Πολιτική Γραμματεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τον τιμά» επισημαίνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης και καταλήγει επισημαίνοντας: «Όλες και όλοι μαζί, με επικεφαλής τον Alexis Tsipras⁩, με συλλογικότητα, πρόγραμμα και συσπείρωση! Για την Νίκη στις #εκλογές. Κανείς δεν περισσεύει!».

Υπενθυμίζεται ότι στην επιστολή του ο Παύλος Πολάκης ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε είχε την πρόθεση να τοποθετηθεί δημόσια ενάντια στον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, διευκρινίζοντας ότι τον στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Τέλος, επισημαίνει ότι ουδέποτε είχε την πρόθεση να στοχοποιήσει συγκεκριμένα πρόσωπα δημοσιογράφων.


Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Πολάκης λύνει την παρεξήγηση με επιστολή γενναίας αυτοκριτικής στην Πολιτική Γραμματεία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter