Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Δ. Τζανακόπουλος: Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε διάφορους μηχανισμούς εγγυήσεων

Ανοιχτό άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος το ενδεχόμενο να συζητηθούν διάφοροι μηχανισμοί εγγυήσεων προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα περιλαμβάνουν νομοθέτηση μέτρων προκαταβολικά.

Για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης τόνισε σε συνέντευξη του στον Σκάι ότι «έχουμε βάσιμους λόγους ότι εντός του Ιανουαρίου θα κλείσει».

Σημείωσε ότι ο κόφτης και το χρέος δεν σχετίζονται, ωστόσο, «αν η συζήτηση πάει σε ένα σημείο που θα πρέπει να κλείσουμε τη δεύτερη αξιολόγηση, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε διάφορους μηχανισμούς εγγυήσεων, δεν θα περιλαμβάνουν νομοθέτηση μέτρων προκαταβολικά».

«Είμαστε εντελώς εντός στόχων και με μαξιλάρι 500 εκατ. δεν υπάρχει κίνδυνος περικοπής συντάξεων θα πιάσουμε τους στόχους» σημείωσε.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές πρόωρα και εκτίμησε ότι «υπάρχουν δυνατότητες για να έχουμε μία καλή χρονιά που θα αντιστρέψει το κλίμα».

Ερωτηθείς για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης τόνισε ότι έχει κλείσει το 90-95% των θεμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.