Δ. Χριστόπουλος για γνωμοδότηση Ντογιάκου: «Πανηγυρική ένδειξη του πόσο βαριά άρρωστα είναι τα πράγματα στην ελληνική Δικαιοσύνη»

Δ. Χριστόπουλος για γνωμοδότηση Ντογιάκου: «Πανηγυρική ένδειξη του πόσο βαριά άρρωστα είναι τα πράγματα στην ελληνική Δικαιοσύνη»

«H γνωμοδότηση Ντογιάκου με την οποία ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κηρύσσει αναρμόδια την ΑΔΑΕ να επιτελεί το εκ του νόμου και του Συντάγματος έργο της, είναι η πανηγυρική ένδειξη του πόσο βαριά άρρωστα είναι τα πράγματα στην ελληνική Δικαιοσύνη» σημειώνει σε ανάρτηση του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτειολογίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Χριστόπουλος.

Συνεχίζοντας ο ίδιος γράφει: «Το πρόβλημα των προβλημάτων στην Ελλάδα είναι η Δικαιοσύνη. Ας το αποδεχθούμε, χωρίς περιστροφές. Ήρθε η στιγμή για μια γενναία μεταρρύθμισή της. Αυτό είναι το δυσκολότερο από τα δύσκολα που έπονται.».

Σημειώνεται πως η δήλωση του Δ. Χριστόπουλου έχει ιδιαίτερη σημασία αφού πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων επιστημόνων στον χώρο της Νομικής και της Πολιτικής Επιστήμης, ο οποίος δραστηριοποιείται μέσα από τη Πρωτοβουλία «Ώρα Μηδέν για τη Δημοκρατία» που έχει θέσει το ζήτημα των υποκλοπών στο επίκεντρο.

Διαβάστε επίσης:

Νέοι έλεγχοι της ΑΔΑΕ με σημαντικά ευρήματα – Ενεργοποιείται και πάλι o Ντογιάκος για να τα βγάλει παράνομα

Επιβεβαίωση του Documento: Ιδού το νέο σαμποτάζ Ντογιάκου – Απειλεί με ποινικές κυρώσεις την ΑΔΑΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter