Δάφνη: Αυτό είναι το προφίλ του 52χρονου που μετέδιδε live τον βιασμό φοιτήτριας

Δάφνη: Αυτό είναι το προφίλ του 52χρονου που μετέδιδε live τον βιασμό φοιτήτριας

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 52χρονο άνδρα τον οποίο συνέλαβαν το βράδυ που πέρασε οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στο διαμέρισμά του στη Δάφνη, όπου κρατούσε όμηρο και βίαζε μια 22χρονη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη ενώ κάμερες που είχε εγκαταστήσει ο δράστης και βιαστής κατέγραφαν την πράξη του.

Ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχεται και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η 22χρονη, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 52χρονος νάρκωσε με αιθέρα την φοιτήτρια και στη συνέχεια την υπέβαλε σε απίστευτα μαρτύρια μεταδίδοντας τις ασελγείς πράξεις live μέσω Facebook. Όπως αναφέρεται την είχε δέσει σε μια πολυθρόνα και την βίασε, κάνοντας χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής, ο δράστης είναι τυφλός κατά 90-95% και υπέρβαρος.

Δείτε το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 4-5- 2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δάφνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

»Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης ύστερα από επισταμένες έρευνες για την ανεύρεση 20χρονης ημεδαπής, η εξαφάνιση της οποίας είχε καταγγελθεί πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, εντόπισαν υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, στο οποίο διέμενε ο δράστης, και διενήργησαν έρευνα.

»Εντός του διαμερίσματος ανευρέθη η 20χρονη, την οποία από το απόγευμα της προηγουμένης, κατακρατούσε παράνομα και κακοποιούσε.

»Επισημαίνεται ότι, κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

»Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Αθηνών».

«Έχω φρικάρει» δήλωσε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού Κ. Καρμάτη, μιλώντας στον ΑNT1, δήλωσε σοκαρισμένη! Όπως ανέφερε βρέθηκε με τον σύζυγό της έξω από το διαμέρισμα την ώρα που οι αστυνομικοί έσπαζαν την πόρτα για να μπουν στον χώρο και να σώσουν την κοπέλα από τα χέρια του 53χρονου.

«Εμείς πάθαμε μεγάλο σοκ. Τυχαία παρκάραμε έξω από το σπίτι και είδαμε αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα. Έτρεχαν να σώσουν την κοπέλα. Έχω φρικάρει δεν μπορώ να το διανοηθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε από τον καιρό που νοίκιασε στο σπίτι ήταν μόνιμα στο παράθυρο πλάι στην είσοδο, και η πόρτα ήταν κλειστή, αποτρέποντάς τους ουσιαστικά να μπουν μέσα στο σπίτι. Φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν ήθελε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού να δουν ότι είχε εγκαταστήσει κάμερες.

Η αγγελία του τρόμου

Η κοπέλα, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι, είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Η 22χρονη είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή προχθές χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι γονείς της, οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την έβρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση. Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter