Δάφνη: Οι γονείς στηρίζουν το σχολείο που δεν έδωσε τη σημαία στον Αμίρ

Δάφνη: Οι γονείς στηρίζουν το σχολείο που δεν έδωσε τη σημαία στον Αμίρ

Με μια επιστολή όπου στηρίζουν… ταυτόχρονα και τα προσφυγόπουλα, και το προσωπικό του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, το οποίο τελικά δεν έδωσε την ελληνική σημαία στον μικρό Αμίρ, από το Αφγανιστάν, για να παρελάσει, οι γονείς «απαντούν» στον σάλο που προκλήθηκε για το θέμα.  

Στην επιστολή αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι εκφράζουν τη στήριξή τους στον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων, λέγοντας ωστόσο παράλληλα ότι το σχολείο είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για όλα τα παιδιά και δεν κάνει διακρίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμίρ είχε κληρωθεί για να παρελάσει με τη σημαία, αλλά τελικά του έδωσαν την ταμπέλα του σχολείου.

Το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη διατάξει σχετική έρευνα.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή:

«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΦΝΗΣ

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο μας με την επιλογή σημαιοφόρου εκφράζουμε την στήριξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Το σχολείο μας ήταν, είναι και θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και όλα τα παιδιά του κόσμου που φοιτούν σε αυτό, χωρίς διακρίσεις, τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για ολόκληρη την

σχολική μας κοινότητα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όσο και στον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, χειρίστηκε το ευαίσθητο αυτό θέμα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter