Δάφνη: Σήμερα απολογείται ο 52χρονος

Δάφνη: Σήμερα απολογείται ο 52χρονος

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 52χρονος που συνελήφθη για την ομηρία και τη σεξουαλική κακοποίηση 22χρονης φοιτήτριας, σε υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο 52χρονος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 22χρονη, κρατώντας τη δεμένη και χτυπώντας την στο πρόσωπο. Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.

Ο 52χρονος καλείται να απολογηθεί για κατηγορίες που αφορούν sτα αδικήματα της αρπαγής, με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της (κακούργημα), του βιασμού κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα), της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη, ήταν με τη θέληση της φοιτήτριας.

Χθες, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 52χρονου, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter