Δάφνη: Τα σοκαριστικά λόγια της φοιτήτριας – Άφωνοι οι αστυνομικοί που είδαν το βίντεο του βασανισμού της (Video)

Δάφνη: Τα σοκαριστικά λόγια της φοιτήτριας – Άφωνοι οι αστυνομικοί που είδαν το βίντεο του βασανισμού της (Video)

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση του βιασμού της άτυχης φοιτήτριας στη Δάφνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέαμα που αντίκρισαν ήταν φρικτό, με τον σχεδόν τυφλό (όπως υποστηρίζει ο ίδιος) βιαστή να κακοποιεί την κοπέλα συνεχώς σεξουαλικά και σωματικά, χτυπώντας την και ρίχνοντάς την ξανά αναίσθητη μόλις συνερχόταν. Θεωρούν επίσης ότι ο δράστης είχε σκοπό να σκοτώσει την κοπέλα, προκειμένου να μην τον καταδώσει. 

Ο κατηγορούμενος φέρει σημάδια από την πάλη που προσπάθησε να δώσει η κοπέλα πριν επιδράσει το αναισθητικό, ενώ η ίδια έχει εγκαύματα στο πρόσωπο από τη συνεχή χρήση αιθέρα που χρησιμοποιούσε ο δράστης.

Η ίδια η κοπέλα περιέγραψε στις αρχές πως άρχισε το μαρτύριό της: «Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», ανέφερε.

https://www.youtube.com/watch?v=SoZPyjKKQoA

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος δηλώνει ΑμΕΑ, αν και μέχρι τώρα δεν έχει καταθέσει επίσημα τα έγγραφα που πιστοποιούν πρόβλημα όρασης, ενώ ερωτήματα προκαλεί στις αρχές το γεγονός ότι, παρά το πρόβλημα που υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει, αυτοεξυπηρετείται πλήρως, χειρίζεται πλήρως ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ μπορούσε να καταγράφει με κάμερα τις αρρωστημένες πράξεις του…

Ακόμη και κατά τη μεταφορά του στον εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη, δήλωνε ΑμΕΑ και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με την κοπέλα και ότι η βία ήταν το φετίχ της

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter