Δάφνη: Στον ανακριτή ο γυναικοκτόνος – Του επιτέθηκαν συγγενείς της 31χρονης

Δάφνη: Στον ανακριτή ο γυναικοκτόνος – Του επιτέθηκαν συγγενείς της 31χρονης

Ενώπιον του 12ου τακτικoύ ανακριτή απολογείται σήμερα Τρίτη ο συζυγοκτόνος της Δάφνης προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία της 31χρονης συζύγου του την περασμένη Παρασκευή μέσα στο σπίτι την ώρα που εκείνη ήταν ξαπλωμένη και κοιμόταν.

Κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν από τις 9 το πρωί, συγγενείς της άτυχης κοπέλας επιχείρησαν να λιντσάρουν τον συζυγοκτόνο με μπουνιές και κλωτσιές, πριν προλάβουν να τον φυγαδεύσουν οι αστυνομικοί.

Ο δράστης έχει ομολογήσει το έγκλημα του προανακριτικά και ήταν εκείνος που ενημέρωσε την αστυνομία για την αποτρόπαια πράξη του. Σε βάρος του 39χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς επίσης και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Μετά το πέρας της απολογίας ανακριτής και εισαγγελέας θα αποσυρθούν σε διάσκεψη για να αποφασίσουν εάν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί.

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα

Παράλληλα, ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα στην Δάφνη από την περιγραφή του ίδιου του καθ΄ομολογία δολοφόνου στην κατάθεσή του  για τα όσα συνέβησαν. Φαίνεται λοιπόν ότι η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε και πάλεψε για να αποτρέψει το μοιραίο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΟΡΕΝ, με βάση τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο δράστης, σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, και μάλιστα την ώρα που κοιμόταν. Φαίνεται ότι η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί και πάλεψε για τη ζωή της, όμως ο συζυγοκτόνος ήταν πολύ πιο δυνατός από αυτήν και τελικά δεν τα κατάφερε. Χαρακτηριστικά, ο γυναικοκτόνος αναφέρει, «κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει. Και τότε εγώ τής έκλεισα το στόμα. Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μία φορά με τον ίδιο τρόπο. Με τα δυο μου χέρια τής έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει σηκώθηκα από πάνω της».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter