«Δανεικά» γραφικά… made in USA στην παρουσίαση του Κικίλια (Photos)

«Δανεικά» γραφικά… made in USA στην παρουσίαση του Κικίλια (Photos)

Μία από τις κάρτες που παρουσίασε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, όσον αφορά το κυβερνητικό σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τον κορονοϊό, μας έρχεται από το μακρινό Οχάιο.

Σε ένα από τα γραφήματα που παρουσιάστηκαν από τον υπουργό Υγείας όσον αφορά τον τρόπο εμβολιασμού των πολιτών, όταν φυσικά το εμβόλιο γίνει διαθέσιμο, παρατηρήθηκε μία ιδιαιτερότητα, σε σχέση με τις υπόλοιπες κάρτες.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει η Αυγή, το γράφημα που παρουσιάζει τη διανομή και αποθήκευση του εμβολίου είναι «Made in USA» και συγκεκριμένα στο Οχάιο.

Στις 20 Οκτωβρίου του 2020, η εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής καταψυκτών «Stirling Ultracold» παρουσίασε μέσω του παρακάτω σχεδιαγράμματος τον τρόπο διανομής των εμβολίων για τον Covid-19.

Ένα μήνα αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου, το υπουργείο Υγείας παρουσίασε την ίδια κάρτα, μεταφρασμένη στα ελληνικά. Όπως μπορεί εύλογα να παρατηρήσει κάποιος, οι διαφορές των δύο εικόνων εντοπίζονται μόνο στη γλώσσα, καθώς η σχεδιαστική απεικόνιση είναι σχεδόν ίδια!

Είναι απορίας άξιον το γεγονός πως παρά το αποδειγμένο βάρος που έχει δώσει από τον Ιούλιο του 2019 η «επιτελική» κυβέρνηση στο επικοινωνιακό κομμάτι (με το οποίο συχνά – πυκνά προσπαθεί να καλύψει τις ολοφάνερες ανορθογραφίες της), προτιμήθηκε το να «πατηθεί» ένα σχέδιο από το εξωτερικό, παρά να αφιερωθεί, ελάχιστος είναι η αλήθεια, χρόνος, ώστε να φτιαχτεί κάτι πρωτότυπο…

Τελικά το copy-paste είναι η συνεχής πρακτική της κυβέρνησης…

Εξάλλου υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάξουμε ίσως τις ιδιαιτερότητες μιας χώρας, αφού «μας τα δίνουν έτοιμα»;

Υ.Γ. Αρκεί να μην ζητήσουν πνευματικά δικαιώματα….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter