«Δανεικό» από εταιρεία καλλυντικών το σύνθημα της τουριστικής καμπάνιας της Ελλάδας; (Video)

«Δανεικό» από εταιρεία καλλυντικών το σύνθημα της τουριστικής καμπάνιας της Ελλάδας; (Video)

Αν κάποιος πιστεύει στην πρωτοτυπία μάλλον δεν έχει δει το slogan της «Marketing Greece» όπου η Ελλάδα καλεί τους τουρίστες να την επισκεφθούν… Προφανώς ακόμα και με 32 εκατομμύρια ευρώ, δεν έχεις κάτι πρωτότυπο, το κατόρθωσε και αυτό η κυβέρνηση των αρίστων…

Μόνον που το σύνθημα «Greek summer is a state of mind» φαίνεται πως δεν είναι καθόλου καινούργιο και ως «Summer is a state of mind» χρησιμοποιείται από τις αρχές Μαρτίου (6/3/2020) από την εταιρεία καλλυντικών Lancaster για να προωθήσει τα αντηλιακά της! Μπορείτε στο πρώτο βίντεο να το ακούσετε και στην γαλλική εκδοχή του «L’été est un état d’esprit» που σηματοδοτεί τη διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας.

Στην καλύτερη περίπτωση, η εταιρεία «Marketing Greece» που πήρε 32 εκατομμύρια ευρώ με απευθείας ανάθεση για ολόκληρη την καμπάνια δεν βλέπει γύρω της, κάτι παντελώς ανεπίτρεπτο και καταστροφικό για το marketing.

Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα πει πως είναι απλά «δανεικό»!

Παράλληλα, σύμφωνα με την άποψη του νομικού κ. Σωτηρόπουλου είναι πιθανό να υπάρχει νομικό θέμα, λόγω πρότερης κατοχύρωσης από τις ΗΠΑ, το 2013.

Όπως και να έχει, πέραν της διαδικασίας που ακολουθήθηκε για την επιλογή της εταιρείας, την απευθείας ανάθεση, εδώ προκύπτει πλέον και ένα ακόμα πιο σημαντικό θέμα.

Εκτός και αν ο στόχος τους είναι να δίνουν και ένα αντηλιακό σε κάθε επιβάτη πτήσης…

Γιατί κανείς πια δεν ξέρει τι γίνεται με την κυβέρνηση αυτή…

Διαβάστε επίσης: Όταν η διαφημιστική καμπάνια για τον τουρισμό το 2017 θύμιζε πράγματι Ελλάδα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter