Δάσκαλε που δίδασκες

Δάσκαλε που δίδασκες

Όταν είσαι καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και έχεις και την ευθύνη του συντονισμού του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι αδύνατο να νίπτεις τας χείρας σου έστω κι αν σε καλύπτουν τα «ενσωματωμένα» ΜΜΕ. 

Ειδικά όταν και η «επιτελική» κυβέρνηση νομοθετεί όπως νομοθετεί για την παιδεία, τις διαδηλώσεις, την οικονομία, τη λίστα Πέτσα, με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου (ΠΝΠ) να πέφτουν σαν το χαλάζι. Οπότε η ρήση του κ. καθηγητή «για την κυβέρνηση η δημοκρατία είναι διαρκής αγώνας και η λογοδοσία καθημερινή στάση» δεν ήταν παρά ανέκδοτο και μάλιστα από αυτά με τα οποία κανείς δεν γελάει.

Κατάπιαν τη γλώσσα τους

Τι θα έκαναν όλοι οι υπερπατριώτες των ΜΜΕ αν αυτό το πάρτι των διεκδικήσεων και των αμφισβητήσεων της Τουρκίας γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ ας μην το περιγράφουμε. Το λιγότερο είναι ότι θα ζητούσαν ειδικά δικαστήρια για να δικάσουν τους εθνομηδενιστές. Τώρα όμως προκρίνουν ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Είναι μέχρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αποφασίσει να βάλει τη στολή του. Τότε θα αρχίσουν τα εμβατήρια. Μπορεί να βγάλουν και τις περικεφαλαίες από τα ντουλάπια, αυτές που είχαν για τις διαδηλώσεις στο σκοπιανό. Τι στο καλό τούς έδωσε 20 εκατ. ευρώ ο Μητσοτάκης…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter