De Telegraaf: «Ο Φαν’τ Σχιπ συνεχίζει έως το EURO 2024 στην Ελλάδα»

De Telegraaf: «Ο Φαν’τ Σχιπ συνεχίζει έως το EURO 2024 στην Ελλάδα»

Η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf»… πρόλαβε τις ανακοινώσεις της ΕΠΟ για την ανανέωση του συμβολαίου του ομοσπονδιακού προπονητή και σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι ο «ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει ακόμα λίγες πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ελλάδα. Ανεξάρτητα, όμως, από το αποτέλεσμα, ο Ολλανδός τεχνικός είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει έως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2024».

Σε δημοσίευμα του ολλανδικού site, του «Voetbalzone.nl» αναφέρεται ότι «η ΕΠΟ θα ήθελε να συνεχίσει με τον Φαν’τ Σχιπ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Μάρτιο του 2022». Ο ομοσπονδιακός προπονητής έκανε και δηλώσεις αναφέροντας ότι «μου αρέσει και θέλω να συνεχίσω στην Ελλάδα και θα το συζητήσουμε μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο. Πρέπει  να δείξουμε κάτι ενάντια σε αυτές τις δύο χώρες, γιατί όλα τα συναισθήματα εδώ στην Ελλάδα, η διάθεση μπορούν απλά να αλλάξουν. Ωστόσο, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Το παιχνίδι με την Ισπανία διεξάγεται σήμερα (21.45) στο ΟΑΚΑ και η Εθνική μας θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης της στο Μουντιάλ του 2022.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter