Δε θέλει μετανάστες στο Καρπενήσι ο Μπακογιάννης;

Δε θέλει μετανάστες στο Καρπενήσι ο Μπακογιάννης;

Τεράστια ερωτήματα αναδύονται από το δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας της Ευρυτανίας η οποία σε αποκλειστικό της δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης παρενέβη προσωπικά προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση μεταναστών στο Καρπενήσι.

Υπενθυμίζεται πως χθες, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων, στην είσοδο της σήραγγας Παύλου Μπακογιάννη στο Καρπενήσι στήθηκαν μπλόκα από κατοίκους του Καρπενησίου που αντιτίθεται στην φιλοξενία 108 προσφύγων και μεταναστών σε ξενοδοχείο της πόλης.

Δείτε επίσης: Συγκέντρωση κατά της φιλοξενία προσφύγων παρά τα περιοριστικά μέτρα

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα των Ευρυτανικών Νέων, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, πραγματοποίησε πολιτική παρέμβαση, ήδη από την Πέμπτη, για να αποτρέψει την εγκατάσταση τους στο Καρπενήσι.

Όπως αναφέρει το evrytanika.gr, «αφουγκραζόμενος την κοινή γνώμη, επενέβη σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια και πέτυχε την αναβολή της εγκατάστασης των μεταναστών στο Καρπενήσι». Μάλιστα, αναφέρει το δημοσίευμα ότι σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ωστόσο, όλο αυτό αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τα «γαλάζια» στελέχη τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει σε ανθρώπους που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο. Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα συμβάλλει στην εξεύρεση λύσεων στο προσφυγικό κάποιοι χρησιμοποιούν τα… μεγάλα μέσα για να αποφύγουν τις ποσοστώσεις και τις υποχρεώσεις τους.

Αν όντως ευσταθεί το ρεπορτάζ, γεννιούνται μεγάλα ερωτήματα για το κατά πόσον ο δήμαρχος της Αθήνας, που έχει επωμιστεί το δύσκολο έργο της διοίκησης του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, θα πρέπει να παρεμβαίνει πολιτικά για θέματα άλλων περιοχών. Τόσα χρόνια ήταν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα μου πείτε…

Με την ελπίδα να μην ισχύουν οι πληροφορίες αυτές, εμείς θα ευχηθούμε να γίνει και υπερ-περιφερειάρχης. Ή μήπως ηγέτης της δεξιάς καλύτερα;

Πηγές: Evrytanika.gr, Star Κεντρικής Ελλάδας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter