Debate Μακρόν-Λεπέν: Πώς θα εξελιχθεί η τηλεοπτική μονομαχία των υποψηφίων

Debate Μακρόν-Λεπέν: Πώς θα εξελιχθεί η τηλεοπτική μονομαχία των υποψηφίων

Μετά από πέντε χρόνια, οι δύο διεκδικητές της γαλλικής προεδρίας διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους απόψε, θέλοντας να δώσουν την τελευταία πινελιά στη μακρά προεκλογική περίοδο. Η συζήτηση μεταξύ του Εμανουέλ Μακρόν και της Μαρίν Λεπέν θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στο πανεθνικό δίκτυο TF1 και το France 2.

Σύμφωνα με τη Le Monde, o γύρος των θεματικών ενοτήτων θα ανοίξει με το ζήτημα της αγοραστικής δύναμης, ενώ θα ακολουθήσει η εξωτερική πολιτική. Μετά θα ακολουθήσουν το περιβάλλον, το κοινωνικό μοντέλο (συνταξιοδότηση, υγεία, επιδόματα), η “ανταγωνιστική Γαλλία” (επιχειρήσεις), η εκπαίδευση και, τέλος, ασφάλεια και μετανάστευση.

Η θέση ων δύο υποψηφίων δεν θα είναι τυχαία: ο Εμανουέλ Μακρόν θα τοποθετηθεί στα αριστερά του τηλεοπτικού πλαισίου και η Μαρίν Λεπέν στα δεξιά. Μετά από κλήρωση ορίστηκε επίσης να απαντήσει πρώτα η Μαρίν Λεπέν στην εισαγωγική ερώτηση. Προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα κατά της πανδημίας στη μονομαχία, οι δύο οικοδεσπότες της βραδιάς, Ζιλ Μπουλόζ και Λεά Σαλαμέ, θα τοποθετηθούν τέσσερα μέτρα από τους υποψηφίους. Έτσι, οι δύο υποψήφιοι είναι αναγκασμένοι να κοιτούν ο ένας τον άλλον κι όχι τους δημοσιογράφους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter