Δεδομένη η αποχώρηση Καμμένου από το ΥΠ.ΕΘ.Α – Κρίσιμη η αυριανή συνάντηση με Τσίπρα

Δεδομένη η αποχώρηση Καμμένου από το ΥΠ.ΕΘ.Α – Κρίσιμη η αυριανή συνάντηση με Τσίπρα

Στη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου την Παρασκευή «θα ξεκαθαρίσουν όλα» σχολιάζουν στο documentonews.gr, πηγές πολύ κοντά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Ο τελευταίος φέρεται από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο να δηλώνει το πρωί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας στο Πεντάγωνο ότι είναι η τελευταία φορά που τους μιλά ως υπουργός.

Οι ίδιες πηγές σχολιάζοντας τα εν λόγω δημοσιεύματα σημειώνουν ότι η αποχώρηση του κ. Καμμένου από το υπουργείο «θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη», ωστόσο δεν θα γίνει αύριο.

Σχολιάζοντας και δημοσιεύματα για την κομματική γραμμή στην ψηφοφορία των Πρεσπών ή σε ενδεχόμενη ψηφοφορία για ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, σημειώνουν με νόημα ότι «μέχρι να γίνει η αυριανή συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου στο Μαξίμου δεν ισχύει τίποτε» αφού «ουδείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί μέσα». «Άλλωστε», λένε, «αύριο θα συνεδριάσει και η Κ.Ο. του κόμματος και δεν θα μπορούσε να παρθεί κάποια απόφαση πριν τη συνεδρίαση».

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν διαψεύδουν το ενδεχόμενο στο ζήτημα της ψηφοφορίας στη Βουλή για τη συμφωνία των Πρεσπών να μπει «κόκκινη γραμμή» με απειλή διαγραφής για όποιον ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας (κάτι που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ) και να υπάρξει ψήφο κατά συνείδηση σε ενδεχόμενη ψηφοφορία για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. «Όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο», σημειώνουν με νόημα.           

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter