«Deepwater Horizon»: Το εκρηκτικό θρίλερ δράσης αποκλειστικά στη Nova!

«Deepwater Horizon»: Το εκρηκτικό θρίλερ δράσης αποκλειστικά στη Nova!

Η ταινία «Deepwater Horizon», ένα συγκλονιστικό θρίλερ δράσης, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στις 22:00

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία «Deepwater Horizon» περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο την έκρηξη σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού. Θαρραλέοι άνδρες και γυναίκες είναι αποφασισμένοι να ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν τους συνανθρώπους τους και να περιορίσουν μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες οικολογικές καταστροφές, στην ιστορία της Αμερικής.

Πρόκειται για μία ταινία σκηνοθετημένη από τον Πίτερ Μπεργκ, με πρωταγωνιστές τους πολυβραβευμένους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κερτ Ράσελ, Τζον Μάλκοβιτς και Κείτ Χατσον.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!




Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter