ΔΕΗ: Γιατί αποπέμφθηκε ο διευθυντής εμπορίας Ιωάννης Κατάκης

ΔΕΗ: Γιατί αποπέμφθηκε ο διευθυντής εμπορίας Ιωάννης Κατάκης

Οι_x000D_
εκατοντάδες οργισμένες καταγγελίες και τα συνεχή παράπονα καταναλωτών που_x000D_
έφτασαν μέχρι και την κορυφή της πολιτικής ηγεσίας οδήγησαν την διοίκηση της ΔΕΗ στην αποπομπή του διευθυντή_x000D_
Εμπορίας της ΔΕΗ κ. Ι. Κατάκη. 

Ένα χρόνο μέτραγε στο πόστο αυτό της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας ο κ. Κατάκης . Είχε καταλάβει τη θέση αυτή μετά από διαγωνισμό. Οι πληροφορίες του documentonews.gr αναφέρουν ότι οι σχέσεις του διευθύνοντος συμβούλου και προέδρου της ΔΕΗ κ. Εμ. Παναγιωτάκη με τον κ. Κατάκη είχαν παγώσει από τους πρώτους κιόλας μήνες μετά την τοποθέτηση του δεύτερου. Κι αυτό γιατί ο κ. Κατάκης είχε εντολή από τον προϊστάμενό του κ. Παναγιωτάκη να πάρει μέτρα για την είσπραξη των απλήρωτων λογαριασμών ύψους 2,8 δις. ευρώ, αλλά μήνα με τον μήνα οι απλήρωτοι λογαριασμοί φούσκωναν, αντί να μειώνονται αποτελώντας βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της Επιχείρησης. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με δικές του εντολές κόβονταν από το κοινωνικό τιμολόγιο εκατοντάδες καταναλωτές που πληρούσαν τις προϋποθέσεις, έκανε τον βίο αβίωτο με τις νόρμες που εξέδιδε κατά καιρούς στη ρύθμιση χρεών για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων λογαριασμών, φτάνοντας στο σημείο οι καταναλωτές όχι μόνο να είναι «κόκκινοι» ταμειακά, αλλά να θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και να μην μπορούν.

Από την πλευρά του κ. Παναγιωτάκη μιλούν για ασυμφωνία χαρακτήρων. Προς το παρόν, η συγκεκριμένη θέση θα καλυφθεί εκ των έσω. Ο δε κ. Κατάκης ήταν στέλεχος του ιδιωτικού τομέα και συγκεκριμένα είχε εργαστεί στην Ιντραλότ, συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη.

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ για την αποπομπή Κατάκη έχει ως εξής: «Με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ τερματίστηκε η συνεργασία της Επιχείρησης με τον Γενικό Διευθυντή Εμπορίας κ. Ι. Κατάκη. Η Διοίκηση της ΔΕΗ εύχεται στον κ. Κατάκη καλή επιτυχία στην περαιτέρω σταδιοδρομία του». Μόνον 33 λέξεις…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter