ΔΕΗ myEnergyCoach: εξοικονόμηση ενέργειας ψηφιακά και φυσικά

ΔΕΗ myEnergyCoach: εξοικονόμηση ενέργειας ψηφιακά και φυσικά

Η ΔΕΗ, πάντα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές που την εμπιστεύονται και αναγνωρίζοντας τις εξατομικευμένες ανάγκες τους, ενδυναμώνει τον ρόλο της ως Σύμβουλος Ενέργειας προκειμένου να τους παράσχει χρήσιμες και ουσιαστικές συμβουλές διαχείρισης και εξοικονόμησης.

Η συμβουλευτική προσέγγιση η οποία αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής φιλοσοφίας της ΔΕΗ, ειδικά στις τρέχουσες εξαιρετικά δύσκολες και απρόβλεπτες συνθήκες που επικρατούν διεθνώς στον τομέα της ενέργειας, αναδεικνύεται σε βασικό παράγοντα της στρατηγικής της που διέπει την επαφή της εταιρείας με τον πελάτη.

Αυτό γίνεται πλέον πραγματικότητα με το ΔΕΗ myEnergyCoach, το ψηφιακό εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας που βοηθάει τους καταναλωτές να κατανοήσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα και να υιοθετήσουν συνήθειες εξοικονόμησης και βιωσιμότητας που θα ωφελήσουν  τόσο στη μείωση της ενεργειακής δαπάνης, όσο και την προστασία του περιβάλλοντος. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το myEnergyCoach στο dei.gr και να:

  • παρακολουθήσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο νοικοκυριό ή την επιχείρησή τους, 
  • να μάθουν πώς αυτή επιμερίζεται μεταξύ των ηλεκτρικών συσκευών τους,
  • να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές και προτάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους, 
  • να ανακαλύψουν τα ενεργειακά και οικονομικά οφέλη από την αντικατάσταση των παλαιών συσκευών τους με σύγχρονες, υψηλής ενεργειακής απόδοσης. 
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter