«Δεινόσαυροι και τέρατα θαλασσών»: νέα εντυπωσιακή έκθεση στον Ελληνικό Κόσμο

«Δεινόσαυροι και τέρατα θαλασσών»: νέα εντυπωσιακή έκθεση στον Ελληνικό Κόσμο

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» θα φιλοξενήσει τον Μάιο μια νέα εντυπωσιακή έκθεση που έρχεται να μας ταξιδέψει σε αρχαίους ωκεανούς και να μας γνωρίσει επιβλητικά προϊστορικά τέρατα. 

Τα παιδιά -αλλά κι εμείς- θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά για τις απαρχές της ζωής, 4 εκατομμύρια χρόνια πριν: θαλάσσια ερπετά της Μεσοζωικής Περιόδου, πρόγονοι όλων των μετέπειτα δεινοσαύρων, καρχαρίες που υπήρξαν 200 εκατομμύρια χρόνια πριν ακόμα και από τους δεινόσαυρους, τεράστια κητοειδή, όπως φάλαινες και πολλά ακόμα εντυπωσιακά και τρομακτικά πλάσματα που κατοικούσαν τους ωκεανούς πριν από εκατομμύρια χρόνια.

Η έκθεση «ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ» φιλοξενεί πολλά διαφορετικά είδη ρομποτικών τεράτων, σε πραγματικά μεγέθη. Με τις κινήσεις, τα χρώματα, τις υφές και τους ήχους τους, θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές από την «πραγματική ζωή» αυτών των τεράστιων δεινοσαύρων της θάλασσας. Η επιστημονική ομάδα που επιμελήθηκε την έκθεση, με επικεφαλής Αργεντινούς παλαιοντολόγους πρόσεξε ως και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να είναι όσο πιο ρεαλιστική γίνεται.

Η έκθεση είναι διαδραστική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική και απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για την εξέλιξη της θαλάσσιας ζωής από την προϊστορική περίοδο μέχρι σήμερα.

Χάρη στην τεχνολογία των animatronics, έχει δημιουργηθεί ένας παιχνιδιάρικος και ταυτόχρονα διδακτικός περίπατος ανάμεσα στα ισχυρά θαλάσσια πλάσματα, που κάποτε κυβερνούσαν τα βάθη των ωκεανών.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πόσο εκπληκτικός ήταν ο αρχέγονος κόσμος των ωκεανών και να εντοπίσουν τις ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των σύγχρονων θαλάσσιων ζώων και των προγόνων τους.

ΙΝFO Μάιος 2019

Προπώληση εισιτήριων:

http://tickets.hellenic-cosmos.gr

Υποδοχή Μουσείου, Πειραιώς 254 Ταύρος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter