Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Στο κινητό σας

Δείτε πότε δεν πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο τον εντοπισμό τοποθεσίας

Μπορεί η λειτουργία εντοπισμού τοποθεσίας στα smartphones, που πλέον προσφέρουν οι περισσότερες εφαρμογές, να έχει προκαλέσει αντιδράσεις και κατηγορίες προς τη Google, το Facebook, ή προς άλλες εταιρείες τεχνολογίας για παραβίαση της ιδιωτικότητας, ωστόσο πολλοί χρήστες επιλέγουν να τη χρησιμοποιούν σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η ενεργοποίησή της είναι χρήσιμη αν θέλει κανείς να ενημερώσει τους φίλους του για το πού βρίσκεται, αν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τον χάρτη ή για να βρει κάποιο ταξί.

Πότε δεν χρειάζεται να έχετε ενεργοποιημένη μια τέτοια εφαρμογή ή την εν λόγω λειτουργία σε μια εφαρμογή που ήδη χρησιμοποιείτε; Όταν βρίσκεστε έξω στη φύση, καθώς απλά η εφαρμογή θα κάνει την μπαταρία να πέσει πολύ πιο γρήγορα ή όταν βρίσκεστε σε εσωτερικούς χώρους, όπως σε κάποιο mall. Φροντίστε δε να μειώσετε τον αριθμό των ατόμων που βλέπουν πού βρίσκεστε.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.