Δείτε τη στιγμή που ο Ιβιτς τραυματίζεται από κουτί μπύρας (Video)

Δείτε τη στιγμή που ο Ιβιτς τραυματίζεται από κουτί μπύρας (Video)

Ένταση προκλήθηκε στην Λεωφόρο, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Βλάνταν Ίβιτς. Οριστική διακοπή ζητάει ο ΠΑΟΚ.

Μετά την αποβολή του Ουάρντα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δέχτηκε μία μπύρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Νωρίτερα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Κρέσπο πήγε να βάλει το πόδι του ανάμεσα στα χέρια του Στιλ που είχε μπλοκάρει τη μπάλα, μετά μπήκε στη μέση ο Μπεργκ με τον Χουλτ και τον τελευταίο να δίνει και ένα χαστούκι στον Σάκχοφ. Μετά πιάστηκαν στα χέρια όλοι με όλους και έπεσε πολύ ξύλο.

Το ματς έχει διακοπεί από τον διαιτητή Κομίνη. Στα αποδυτήρια βρίσκονται οι διαιτητές, αναμένονται πλέον σοβαρές αποφάσεις για την τύχη του αγώνα.

Στο άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ για το περιστατικό αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η ρίψη αντικειμένων τα οποία κατά την κοινή πείρα είναι πρόσφορα, κατά κανόνα, να προκαλέσουν σωματική βλάβη προσώπου που νόμιμα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από οκτώ (8.000,00) έως είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ, αν δεν επήλθε σωματική βλάβη. Αν, αντίθετα, επήλθε σωματική βλάβη επιβάλλεται χρηματική ποινή είκοσι (20.000,00) έως τριάντα χιλιάδες (30.000,00)ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, όταν ένα αντικείμενο που ριφθεί από έναν θεατή χτυπήσει τον διαιτητή ή ένα από τους βοηθούς διαιτητές ή ένα παίκτη ή αξιωματούχο ομάδος ο διαιτητής μπορεί να επιτρέψει την συνέχεια του αγώνα ή να διακόψει αυτόν προσωρινά ή οριστικά, ανάλογα με την σοβαρότητα του περιστατικού, σύμφωνα με τον κανόνα 5 των κανόνων παιχνιδιού ( Low of the games).

Αν, ωστόσο, από τη ρίψη των αντικειμένων της παρούσης παραγράφου επήλθε τραυματισμός ποδοσφαιριστή ή προπονητή ή διαιτητή, τότε επέρχεται οριστική διακοπή του αγώνα και επιβάλλεται σωρευτικά

α. χρηματική ποινή από τριάντα (30.000.00) έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ και 

β. ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές από μία (1) έως δύο (2) αγωνιστικές ημέρες».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter