Δείτε την τραγική γκάφα του Αμερικανού Συμβούλου Ασφαλείας – Θα επέμβουν στρατιωτικά στη Βενεζουέλα; (Photos + Video)

Δείτε την τραγική γκάφα του Αμερικανού Συμβούλου Ασφαλείας – Θα επέμβουν στρατιωτικά στη Βενεζουέλα; (Photos + Video)

Ενώ όλα δείχνουν πως το θέμα της Βενεζουέλας θα κορυφωθεί με τις ΗΠΑ να σέρνουν το χορό κατά του Νικολάς Μαδούρο, ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπόλτον, έκανε όπως όλα δείχνουν μια τραγική γκάφα:

Δεν φρόντισε να κρύψει τις σημειώσεις του όταν πήγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην αίθουσα Τύπου του Λευκού Οίκου τη Δευτέρα.

Η δεύτερη από τις δύο γραμμές που είχε γράψει στο πάνω μέρος της σελίδας του κίτρινου σημειωματάριου που κράταγε στο δεξί χέρι ο Μπόλτον τράβηξε τα μάτια όλων:

«5.000 στρατιώτες στην Κολομβία», διαβάζει κανείς αν μεγεθύνει αρκετά τις φωτογραφίες από τη συνέντευξη Τύπου.

Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο τι σημαίνει η σημείωση αυτή, ένας Αμερικανός αξιωματούχος περιορίστηκε να πει ότι δεν έχει καμία πληροφόρηση για τον συγκεκριμένο αριθμό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, στην ερώτηση εάν επίκειται αμερικανική στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα, ο Μπόλτον επανέλαβε – όπως και ο Τραμπ την περασμένη εβδομάδα – ότι «όλες οι επιλογές» παραμένουν στο τραπέζι.

Το Πεντάγωνο απέφυγε να διευκρινίσει τη φράση «5.000 στρατιώτες στην Κολομβία»

Ο ασκών χρέη υπουργού Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν, απέφυγε σήμερα να διευκρινίσει αν η Ουάσινγκτον εξετάζει την πιθανότητα να αναπτύξει 5.000 στρατιώτες στην Κολομβία για να αντιμετωπίσει την κρίση στη Βενεζουέλα.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό ο Σάναχαν είπε ότι δεν το έχει συζητήσει με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον.

Ο τελευταίος άφησε να πλανώνται πολλά ερωτηματικά για τις προθέσεις των ΗΠΑ, όταν εμφανίστηκε στο μπρίφινγκ, την Δευτέρα, έχοντας γραμμένη στις σημειώσεις του τη φράση “5.000 στρατιώτες στην Κολομβία”, χώρα που συνορεύει με τη Βενεζουέλα.

“Δεν το έχω συζητήσει με τον σύμβουλο Μπόλτον”, είπε ο Σάναχαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Πεντάγωνο.

Διαβάστε ακόμα: Μαδούρο: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να «κλέψουν» την εταιρεία Citgo από τη Βενεζουέλα






Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter