Δείτε το πρώτο εξώφυλλο της Αραβικής Vogue με την εκρηκτική Gigi Hadid (Photos)

Δείτε το πρώτο εξώφυλλο της Αραβικής Vogue με την εκρηκτική Gigi Hadid (Photos)

Το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid είναι στο πρώτο εξώφυλο της Αραβικής Vogue. Η γυναικεία βίβλος της μόδας κυκλοφορεί με καλυμμένο κεφάλι και για διευθύντρια μια πριγκίπισσα. 

“Ούσα μισή Παλαιστίνια, είναι πολύ σημαντικό για μένα να βρίσκομαι στο πρώτο εξώφυλλο της πρώτης αραβικής Vogue“, είχε σημειώσει στο προφίλ της στο instagram, σχετικά με τη συμμετοχή της στην πρώτη αραβική εκδοχή του περιοδικού.

https://www.instagram.com/p/BRGnkZWAfeb/

Πράγματι, το εξώφυλλο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, σεβόμενο την ιδιαίτερη κουλτούρα των αραβικών κρατών, ενώ τα λόγια της διευθύντριας του εντύπου, Deena Aljuhani Abdulaziz, δίνουν το στίγμα της επιλογής της Gigi γι’ αυτό το πρώτο αραβικό τεύχος: “Το κολάζ των χωρών που συνθέτουν τον αραβικό κόσμο αξίζουν μία θέση στη βιομηχανία της μόδας και δε θα υπήρχε καλύτερη επιλογή για το πρώτο μας εξώφυλλο από τη Gigi, ένα μοντέλο που αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την επιχειρηματική και δυναμική γενιά του αύριο”.

Εκτός από το εξώφυλλο και οι υπόλοιπες φωτογραφίες του τεύχους είναι εξίσου εντυπωσιακές, με τη Gigi Hadid να ποζάρει σε gros plan, κοιτάζοντας κατάματα το φακό και φορώντας hijab.

Πηγή: Ladylike

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter