Δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Επεισόδια στο μαθητικό/φοιτητικό συλλαλητήριο (Photos)

Δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Επεισόδια στο μαθητικό/φοιτητικό συλλαλητήριο (Photos)

Επεισόδια σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Κλαυθμώνος κατά τη διάρκεια της πορείας μαθητών και φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας, 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Με κεντρικό σύνθημα «ακόμα δεν είπαμε την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη», μαθητές, φοιτητές καθώς και μαθητικές και φοιτητικές συλλογικότητες διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 10 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Μαθητικές και φοιτητικές συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή. Κεντρικό σύνθημά 

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της πορείας, σημειώθηκαν μικροεπεισόδια όταν άγνωστοι συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότωφ και εκείνες απάντησαν με χημικά. Επιπλέον, έγιναν μικροφθορές σε φωτεινούς σηματοδότες και στάσεις λεωφορείων. Μέχρι στιγμής -όπως αναφέρεται- έχει γίνει μία προσαγωγή.

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου διεκόπη η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, ενώ τώρα αποκαθίσταται σταδιακά.

Συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα πραγματοποιηθούν από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, στο κέντρο της Αθήνας, στις 18:00.

Τέλος, στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, στα Εξάρχεια.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο – Κατάληψη της Θεολογικής (Photos + Video)

Διαβάστε ακόμα: Δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες

Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος – Ο δρόμος της δικαίωσης είναι μακρύς























Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter