Δέκα χρόνια κάθειρξη σε πρώην παίκτη ριάλιτι για ναρκωτικά – Είχε εισβάλει με ΙΧ στο Εφετείο

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε πρώην παίκτη ριάλιτι για ναρκωτικά – Είχε εισβάλει με ΙΧ στο Εφετείο

Σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 3 μηνών, με αναστολή μέχρι την έφεση, καταδικάστηκε πρώην παίχτης ριάλιτι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Ο 35χρονος κρίθηκε ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή. Είχε εισβάλει το καλοκαίρι του 2022 στο πάρκινγκ του Εφετείου της Αθήνας με ένα λευκό τζιπ, τύπου SUV.

Tο δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και όρισε τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η εισαγγελέας ήταν ξεκάθαρη ως προς την ενοχή του και όπως είπε στην αγόρευσή της, «αν ήταν αληθής ο ισχυρισμός του ότι οι ναρκωτικές ουσίες που κατείχε, ήταν για ιδία χρήση, θα είχε κριθεί εξαρτημένος από τον ιατροδικαστή, αφού έκανε χρήση τόσο μεγάλες ποσότητες όσες ισχυρίζεται». Σχετικά με το αίτημα του για την αναγνώριση του ελαττωμένου καταλογισμού, η εισαγγελική λειτουργός ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος «πραγματικά είχε συνείδηση της πράξης του γιατί ο ίδιος είχε συναισθανθεί το παράνομο των πράξεων του και ήθελε να απεμπλακεί από αυτό».

Τι υποστήριξε ο 35χρονος

Απολογούμενος για την εισβολή που έκανε προς ενός έτους στο Εφετείο, έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα, ισχυρίστηκε πως τα λεφτά ήταν τα κέρδη του από ερωτικά ραντεβού, τα οποία τον οδήγησαν στο να εξαρτηθεί από ουσίες.

Όπως ο ίδιος ανέφερε «Είμαι καλά. Απεξαρτήθηκα από τις ουσίες. Ξεκίνησα να παίρνω για να αντεπεξέλθω στο ερωτικό ραντεβού. Μετά έπαιρνα για είχα χαρμάνα. Έφτασα στο τέρμα. Έγινα άπληστος με τα λεφτά. Ήθελα να γεμίζω τις σακούλες. Είχα όνειρα για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Όταν μάζευα χρήματα δεν τα έδινα στην οικογένεια. Είχα πάθει εμμονή, ήθελα να μαζεύω» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι θέλησε να φύγει από το χώρο, όταν έκανε οικογένεια. Μάλιστα, ως ύστατη προσπάθεια να σώσει τον εαυτό του «μπήκε» στο Εφετείο για να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο κατηγορούμενος ζητούσε να πάει στη φυλακή, ενώ στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε 1,5 εκατομμύριο ευρώ και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Πρόεδρος: Το 1,5 εκατομμύριο ευρώ πως βρέθηκε;
Μάρτυρας: Από τα ερωτικά ραντεβού. Το 2012 ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά.
Πρόεδρος: Πως αφυπνιστήκατε; Πως είπατε σταματάω;
Μάρτυρας: Το 2012 είπα σε ένα τερματοφύλακα την κατάσταση μου την οικονομική. Μου λέει θα σε βοηθήσω εγώ να κάνουμε ερωτικά ραντεβού με άντρες. Εγώ πάγωσα. Δεν το είχα ξανακάνει. Έκανα το πρώτο ραντεβού στου Ζωγράφου και δεν έκανα τίποτα γιατί με είδαν ότι είμαι πρωτάρης.
Πρόεδρος: Μετά πήρατε αέρα;
Μάρτυρας: Μετά ναι. Γνώρισα κι έναν μεγαλύτερης ηλικίας και ήθελε κάτι σαν σχέση. Ε…μετά δεν είχα σταματημό. Το έκανα δέκα χρόνια ασταμάτητα.
Πρόεδρος: Τα χρήματα τι τα κάνατε;
Μάρτυρας: Από ένα σημείο κι έπειτα τα πετούσα. Τα έβαζα σε τσάντες, σε σακούλες, όπου έβρισκα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter