Δεκατρία κρούσματα κορονοϊού στην Εθνική Ελπίδων – Αναβλήθηκε το ματς με Κύπρο

Δεκατρία κρούσματα κορονοϊού στην Εθνική Ελπίδων – Αναβλήθηκε το ματς με Κύπρο

Ούτε ένα, ούτε τρία, αλλά 13 κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ποδοσφαίρου, μετά από έλεγχο που έκανε η ιατρική υπηρεσία της UEFA! Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε μετά το παιχνίδι με την Λευκορωσία και θετικοί βρέθηκαν 10 ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του επιτελείου της Ελπίδων. Αμεσα αναβλήθηκε και ο αυριανός αγώνας με την Κύπρο.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας: «Η ΕΠΟ ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη 13 θετικών δειγμάτων Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων, μετά τον αγώνα με την Λευκορωσία και ενόψει του αυριανού στην Κύπρο, ο οποίος αναβλήθηκε με απόφαση της UEFA.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων.

Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και έχουν απομονωθεί τις τελευταίες ώρες για προληπτικούς λόγους.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εργάζεται για την ασφαλή επιστροφή της αποστολής από την Κύπρο».

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

17/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter