Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Δεκάχρονη αυτιστική καθηλώνει τραγουδώντας το Hallelujah του Λέοναρντ Κοέν (video)

Η Κάιλη είναι από τη Βόρεια Ιρλανδία και είναι αυτιστική. Το βίντεο από τη σχολική γιορτή για τα Χριστούγεννα με την μικρούλα να τραγουδάει το εξαιρετικό τραγούδι του Λέοναρντ Κοέν έχει γίνει viral

Η δεκάχρονη εκτός από τον αυτισμό πάσχει και από σύνδρομο διάσπασης προσοχής, είναι υπερκινητική αλλά με το τραγούδι καταφέρνει να βρίσκει τον εαυτό της και να αποκτά αυτοπεποίθηση.

Εκατοντάδες σχόλια για την εξαίσια φωνή της ακολουθούν το βίντεο. Μάλιστα κάποιος έγραψε: Ο Λέοναρντ Κοέν θα ήταν πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εκτέλεση.

Όταν η Κάιλη πήγε στο σχολείο αυτό δεν μπορούσε να μιλήσει ή να διαβάσει, πόσο μάλλον να σταθεί μπροστά σε κοινό και να τραγουδήσει! Και όπως λέει ο διευθυντής του: Την μεγαλύτερη προσπάθεια την έκανε η ίδια η Κάιλη. Απολαύστε το καταπληκτικό αυτό τραγούδι από την αγγελική φωνή της μικρής Κάιλη

Blake singing with his school choir. What an amazing lead singer 😍

Опубліковано Nichola Martin 18 грудня 2016 р.
Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.