Delete σε χρέη των ελίτ, στο Documento που κυκλοφορεί

Delete σε χρέη των ελίτ, στο Documento που κυκλοφορεί

Αποκάλυψη: Στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για μειώσεις και διαγραφές προστίμων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που είχαν επιβληθεί σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις για μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Ποιοι ελέγχονται. Γιατί η Ανεξάρτητη Αρχή χαρακτήρισε ως «εξωτερική απειλή» για την υπηρεσία τους εισαγγελείς!

Αποκλειστικό: Το ΔΝΤ καρφώνει την κυβέρνηση Σαμαρά. Έκθεση-κόλαφος μιλάει για πλήρη εκτροχιασμό του ελληνικού προγράμματος μετά τις ευρωεκλογές του 2014.

Θεόδωρος Πανταλάκης: Διώκεται για κακούργημα, εξυγιαίνει τράπεζα! Η διαδρομή του από την Αγροτική έως την Τράπεζα Αττικής με τις ευλογίες του Στουρνάρα.

Άρθρο επτά υπουργών της ΕΕ στο Documento. Κείμενο -παρέμβαση για το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης.

– ΝΔ: Στα… τσεκούρια Βορίδης- Αδωνης. Σφάζονται με φόντο την Εξεταστική για την Υγεία και την εκλογική πελατεία.

Τρομοκρατία δια αλληλογραφίας. Από τη Δανία του 1764 στο Παρίσι του 2017.

Οι Έλληνες που νίκησαν τα καρτέλ. Οι σύγχρονοι επιχειρηματικοί Δαυίδ που λύγισαν διεθνείς κολοσσούς.

Αχαλίνωτα Golden Βoys. Ποιοι είναι και πόσα παίρνουν οι πιο καλοπληρωμένοι CEO των μεγάλων εταιριών του κόσμου – ποια είναι η οικονομική κατάσταση και οι «σκελετοί στα υπόγεια» των εταιρειών τους.

– Γυναίκες θρύλοι. Ωραίες σαν αμαρτία στη λαϊκή φαντασία. Οι θρυλικές μορφές της Κυρα-Φροσύνης, της κυρα-Βασιλικής, της Μαρίας Πενταγιώτισσας και της Γενοβέφας.

Ντέρμπι αιωνίων. Παίζουν μπάλα και θυμούνται. Κλέων Γρηγοριάδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιώργος Κεντρωτής, Βλάσσης Μαρωνίτης, Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσης Τσακνής μιλούν στο Documento για την αναμέτρηση ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.

Οι στρατηγοί που διέσωσαν το καθεστώς, στο HOTDOC HISTORY που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Αλέξανδρος Παπάγος, Θρασύβουλος Τσακαλώτος, Δημήτριος Γιατζής, Στυλιανός Κιτριλάκης. Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους «Ηγήτορες του Εθνικού Στρατού», τους στρατιωτικούς εκείνους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καταστολή του ΕΑΜικού κινήματος στη Μέση Ανατολή, στα Δεκεμβριανά, στην ήττα του Δημοκρατικού Στρατού αλλά και στα «πέτρινα χρόνια» που ακολούθησαν.

Με το 9ο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 19 Μαρτίου με το Documento, το HOTDOC HISTORY, συμπληρώνει και ολοκληρώνει την «τοιχογραφία» της διακεκαυμένης 10ετίας που 1940-50.

Και όπως πάντα στο DOC.FILES σπάνια ντοκουμέντα: Η «Ιερεμιάδα» του Θρ. Τσακαλώτου για το αριστερό Κίνημα στη Μέση Ανατολή και η απάντηση του Ελληνικού Απελευθερωτικού Συνδέσμου.

Οι Pussy Riot, η πιο διάσημη γυναικεία κολεκτίβα στον κόσμο, στο Docville

Συνέντευξη με την πανκ ακτιβίστρια Μάσα Αλιόχινα των Pussy Riot, λίγες ημέρες πριν την περφόρμανς που θα πραγματοποιήσουν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση με τίτλο «Ποιος φοβάται τις Pussy Riot;».

Αποκλειστική συνέντευξη με τον αυτοεξόριστο στη Γαλλία Σύρο ποιητή Άδωνι. Τι λέει για το ρόλο της θρησκείας και των μεγάλων δυνάμεων στη γέννηση του εξτρεμισμού, την Αραβική Άνοιξη και τις γαλλικές εκλογές.

Η κυρά-Φροσύνη, η κυρά-Βασιλική, η Μαρία Πενταγιώτισσα και η Γενοβέφα. Οι τέσσερις θρυλικές μορφές που για πολλές εποχές τροφοδοτούσαν το λαϊκό φαντασιακό και εξάπτουν ακόμη και σήμερα τη φαντασία.

Οι Social Waste, ένα από τα κορυφαία ελληνικά χιπ χοπ, μιλούν στο Documento με αφορμή τη δυναμική επιστροφή τους στη δισκογραφία και την επερχόμενη συναυλία τους στο Gagarin.

Οι «Ακυβέρνητες πολιτείες» του Στρατή Τσίρκα, η πρώτη συμπαραγωγή του Εθνικού Θέατρου και του Θεάτρου Τέχνης. Μιλούν οι σκηνοθέτες Εφη Θεοδώρου, Γιάννης Λεοντάρης και Αρης Τρουπάκης.

«Η αρχιτεκτονική κληρονομιά της Τουρκοκρατίας στην Αθήνα». Μια συζήτηση με το δρα Βυζαντινής Αρχαιολογίας Σταύρο Αρβανιτόπουλο γύρω από τα ίχνη που άφησε η οθωμανική κυριαρχία στην Αθήνα με αφορμή την ομιλία του στο HUB Events.

Co-Media Dell’ Arte: Oι Λυριτζής – Οικονόμου, οι Μπόλεκ και Λόλεκ της αξημέρωτης τηλεοπτικής ενημέρωσης, δια χειρός Τάσου Θεοδωρόπουλου και Παύλου Μεθενίτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter