Deloitte Summer Academy «Law & Technology 2023»

Deloitte Summer Academy «Law & Technology 2023»

Στη Σύρο, το σεμινάριο για το ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει τις νέες τεχνολογίες (ΑΙ, ChatGPT, Blockchain) στις  5-8 Ιουλίου.

Η Deloitte Ελλάδος σε συνεργασία με τη Δικηγορική Εταιρεία KBVL, μέλος του διεθνούς δικτύου Deloitte Legal και υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνουν το πρώτο Deloitte Summer Academy με τίτλο “Law & Technology” που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, 5 με 8 Ιουλίου, 2023.

Στο πλαίσιο του LawTech Academy θα αναπτυχθούν μέσα από το νομικό πρίσμα όλες οι σημαντικές εξελίξεις που αφορούν στις νέες τεχνολογίες, όπως το ChatGPT και οι λοιπές εφαρμογές Tεχνητής Nοημοσύνης, οι έξυπνες πόλεις και το Δίκτυο των Πραγμάτων καθώς και το ρυθμιστικό πλαίσιο για  το Blockchain. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν workshops για ζητήματα συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων, διαχείρισης παραβιάσεων δεδομένων και διενέργειας εσωτερικών εταιρικών ελέγχων.

Το “Law & Technology 2023” Summer Academy έχει σχεδιαστεί για Υπεύθυνους Προστασίας Δεδομένων, Νομικούς Συμβούλους, Υπεύθυνους Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Υπεύθυνους Ασφάλειας Πληροφοριών, Συμβούλους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς και για κάθε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό φοιτητή που ενδιαφέρεται για το δίκαιο και την τεχνολογία.

Την ακαδημαϊκή επιμέλεια του συνεδρίου έχουν η Λίλιαν Μήτρου, Καθηγήτρια του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ο Απόστολος Βόρρας, Εταίρος και επικεφαλής του τμήματος Προστασίας Δεδομένων και Ψηφιακών Τεχνολογιών της Δικηγορικής Εταιρείας KBVL. Μαζί τους θα βρίσκονται ακαδημαϊκοί από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, επαγγελματίες και ειδικοί του κλάδου που θα βοηθήσουν τους συνέδρους  να αποκτήσουν  μια σφαιρική κατανόηση του ρυθμιστικού πλαισίου, να εξοικειωθούν με τις τεχνικές έννοιες, καθώς επίσης να κατανοήσουν στην πράξη, με διαδραστικό τρόπο, πώς λειτουργούν όλες αυτές οι αναδυόμενες τεχνολογίες.

Μέσα από τη συμμετοχή σε αυτό το 4ήμερο πρόγραμμα, στο μοναδικό καλοκαιρινό τοπίο της Σύρου, οι σύνεδροι θα έχουν  την ευκαιρία να επεκτείνουν  τις γνώσεις τους, να χτίσουν νέες σχέσεις με επαγγελματίες του κλάδου και να ανταλλάξουν  απόψεις και ιδέες, απολαμβάνοντας έναν αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο link https://www2.deloitte.com/gr/en/events/Deloitte-Academy-Seminars/20211/deloitte_summer_academy.html

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter