Δεν αφήνετε τον (Ελευθέριο) Βενιζέλο ήσυχο, εκεί στο ΚΙΝΑΛ;

Δεν αφήνετε τον (Ελευθέριο) Βενιζέλο ήσυχο, εκεί στο ΚΙΝΑΛ;

«Είναι επικίνδυνοι και απόλυτα προβλέψιμοι. Μπροστά στον πανικό τους και την αγωνία να χτυπήσουν τη δημοκρατική παράταξη, είναι ικανοί να σπιλώσουν μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο»! 

Τάδε έφη Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ. Το έχουμε ξαναγράψει: η ατάκα θα ήταν εξόχως εντυπωσιακή, εάν δεν είχε γίνει… καραμέλα στο στόμα της Φώφης Γεννηματά, όποτε «σκάει» ένα σκάνδαλο που αφορούσε στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ ή, ακόμα, όποτε κάποιο πρώην κορυφαίο στέλεχος του κόμματος καταλήγει στις… φυλακές!

Το είπε μία η Φώφη, το είπε δύο, το είπε τρεις, ε ήρθε και η σειρά τού νεαρού Χρηστίδη! Ο τελευταίος έκανε χρήση αυτής της… πρωτότυπης ατάκας της προέδρου του, για να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις με το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τού πρώην πρωθυπουργού και… «Mr δεν ξέρω, δεν είδα, απαξιώ», Κώστα Σημίτη (σ.σ. καθώς και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη)!

Τώρα, τι σχέση μπορεί να έχουν Γιάννος, Σημίτης και τ’ άλλα «παιδιά», με τη Δημοκρατική Παράταξη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο, το… ΠΑΣΟΚ κι η ψυχή σας, το ξέρουν!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter