Δεν ακούν, δεν βλέπουν, δεν μιλούν, εκτός αν πρόκειται για τον Πολάκη

Δεν ακούν, δεν βλέπουν, δεν μιλούν, εκτός αν πρόκειται για τον Πολάκη

Παύλος Πολάκης. Βαρίδι ή κέντρο πόλωσης των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ; Ή μήπως και τα δύο, ανάλογα την περίσταση; Σήμερα, πάντως, κρίνεται το πολιτικό του μέλλον στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την ανάρτησή του για δημοσιογράφους και δικαστές που ξεσήκωσε νέα θύελλα μετά τη δημόσια ένστασή του για το ψηφοδέλτιο στο νομό Χανίων.
Τα είδα για πρώτη φορά; Όχι, τα βλέπω καθημερινά στο Twitter.
Τον χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Έχει αποδείξει πως ναι.
Μπορεί να μπει σε «καλούπια» και να αποφύγει αντίστοιχα «παρατράγουδα» στο μέλλον; Μάλλον όχι.
Θα υποστεί ζημιά ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα κερδίσει από μια ενδεχόμενη απομάκρυνσή του; Θα το δούμε στα αποτελέσματα των εκλογών.

*** Πολλά από τα όσα έγραψε ο Πολάκης είναι αντίθετα με τις προγραμματικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό είναι πρόβλημα. Δεν μπορεί να χαράζει τη δική του πολιτική γραμμή, ως στέλεχος ενός κόμματος, το οποίο είναι αντίθετο με αυτά που λέει. Ή που τάσσεται με τις εξαγγελίες του κόμματος που ανήκει ή που λέει «παιδιά, δεν συμφωνώ με αυτά που λέτε κι άντε γεια». Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τον Πολάκη, έχει να κάνει με όλους.

*** Πάμε παρακάτω. Για τη ΝΔ και τα στελέχη της δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Ούτε για τους δημοσιογράφους που εργάζονται σε συστημικά ΜΜΕ και κάνουν «ρεπορτάζ» μόνο όταν λάβουν στα κινητά τους τηλέφωνα non paper από το Μαξίμου. Τόσα χρόνια έκαναν είδηση ότι καπνίζει, ότι τρώει μπριζόλες μαζί με ψάρια και ότι πήρε δάνειο, δεν θα του πέσουν τώρα;

*** Θα σταθώ, όμως, στην επιλεκτική αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Επιλεκτική διότι «άκουσαν  ή διάβασαν για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, αλλά έκλεισαν τα μάτια τους και τα αυτιά τους όταν ο Άδωνις έλεγε «η Τουλουπάκη πρέπει να πάει φυλακή» ή «θα τους γδάρω και πρώτον τον Τσίπρα»

*** Ή όταν ο Βορίδης έλεγε «θα πρέπει να κάνουμε παρέμβαση στο Κράτος για να μην ξανάρθει η Αριστερά σε καμιά της μορφή στην εξουσία», ή όταν ο Παύλος Μαρινάκης έγραφε στο Twitter «Τσίπρα αν ζούσαμε στον εμφύλιο από μένα θα πήγαινες».
Και πολλά άλλα που τώρα δεν θυμάμαι.

*** Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων μίλησε για συνταγματική εκτροπή. Όταν όμως ο Μητσοτάκης άκουγε υπουργούς και επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν απλά Δευτέρα.

 

*** Και για να τελειώνουμε με αυτό, είναι όλο λάθος. Κι αυτό ξεκινά από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλετε τη γνώμη μου, διότι ο Πολάκης αυτός ήταν πάντα. Αν στην τελική δεν συμφωνείς μαζί του, τον διώχνει εξ αρχής ή τέλος πάντων μετά τις εκλογές του 2019. Δεν του δίνεις τον τομέα Διαφάνειας του κόμματος, ο οποίος αποδεδειγμένα κάνει δουλειά και ψήφους…

*** Θα κινηθεί κάποιος εισαγγελέας για την αγορά και την ανακαίνιση πολυτελούς κατοικίας από τη Σοφία Νικολάου λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις; Α! Την αποκάλυψη έκανε ο Παύλος Πολάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter